logo

İnşaat Sonrası Temizlik

İnşaat Sonrası Temizlik

İnşaat sonrasında kalan ekstra leke ve kalıntılar normal temizlikte olduğu gibi su ve temizlik malzemesi ile temizlenememekte, kazıma ya da çözücüler gerekebilir.

İlk yapım sonrası mülkünüzü teslim alırken veya yapılan bir tadilat sonrasında detaylı bir şekilde inşaat sonrası temizlikşart olmaktadır. Normal kirlenmenin dışında zemin ve banyo mutfakta bazı artıklar olabilmektedir. Çimento, sıva artıkları, boya kalıntıları yok edilmelidir.

İnşaat sonrasında kalan bu ekstra leke ve kalıntılar normal temizlikte olduğu gibi su ve temizlik malzemesi ile temizlenememektedir. Özel kazıma ya da çözücüler gerekebilir. Ama bunlar kullanılırken yeni olan yüzeylere de zarar verilmemesi gerekir. Bu konuda deneyimli elemanlar tarafından yapılması bu zararları önler.

İnşaat Sonrası Temizlik Nasıl Yapılır?

Öncelikle inşaat ya da tadilat sonrası kalan boya, fazla malzeme gibi şeyler ortamdan çıkarılmalıdır. Sonrasında başlayan inşaat sonrası temizlik öncelikle çimento, sıva ve boya lekelerinin temizlenmesi ile başlar. Yerler, fayanslar, camlar, banyo ve mutfak tek tek inşaat izlerinden arındırılır.

Bu işlemler yapılırken uygun temizlik malzemeleri kullanılır ve kalıcı hasarların oluşması önlenir. İstenen inşaat sonrası yeni ve çizilip başka hasarlar görmemiş alanlar oluşturmaktır. Tüm bu işlemlerden sonra gerekli sıhhi temizlikte tamamlanıp, ev ya da işyeri düzgün bir şekilde teslim edilir.

İnşaat Temizliğinde Deneyimli Elemanlar

Yapılması gereken temizlik diğer rutin temizliğe nazaran fazladan işgücü ve deneyim gerektirmektedir. Bu yüzden temizlik konusunda deneyimli elemanlar ile hizmet veren bir firmanın tercih edilmesi çok önemlidir. Aksi taktirde hasarlar ile istenmeyen çizik ve aşınmalar oluşur.

Uzun süre piyasada olan şirketimiz size en deneyimli elemanları ile hizmet vermeye adaydır. Yapılacak inşaat sonrası temizlik sonrası işyeri ya da çalışma alanlarınız her türlü inşaat kalıntısından temizlenir. Sağlıklı bir şekilde size teslim edilir. https://www.bagcigrup.com.tr/insaat-sonrasi-temizlik/ sayfasında uluslararası kalite standartlarına uygun bir şekilde inşaat sonrası temizlik hizmetini alabilirsiniz!

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ