logo

İlgezdi, ‘Oylarda Sonucu Etkileyecek Değişiklik Yok’

İlgezdi, ‘Oylarda Sonucu Etkileyecek Değişiklik Yok’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, geçersiz oyların sayımının devam ettiğini, oylarda sonucu etkileyecek değişikliğin olmadığını söyledi.   

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan geçersiz oyların sayımları ile ilgili Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com ‘a açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, geçersiz oyların sayımlarının sorunsuz devam ettiğini, her hangi bir olumsuzluk olmadığını, oylarda sonucu etkileyecek, yüksek sayıda bir değişikliğin olmadığını ifade etti.

SEÇİMİ KAZANDIK, YENİDEN SAYIMLA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Huzur içinde sakin bir sayımın gerçekleştirildiğinin altını çizen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, yaptığı açıklamada seçimi kazandıklarını ve yapılan bu yeniden sayımlarla bir değişikliğin olmayacağını, tablonun öyle gözüktüğünü aktardı.

SAYALIM DEDİLER, SAYIYORUZ İŞTE HEP BİRLİKTE

Diğer ilçeden gelen bilgilerin de önemli bir değişiklik olmayacağı yönünde olduğunun altını çizen CHP’li İlgezdi, “Madem sayalım dediler, sayıyoruz işte hep birlikte. Sizlerin içiniz rahat olsun. Bizler görevdeyiz. İçerde Türkiye’nin bir çok yerinden vekillerimiz var. Hep birlikte halkımızın oylarına sahip çıkıyoruz. ”

İLÇEYE İTİRAZ ETTİLER, SEÇİM KURULUNDA GELECEK CEVAP BEKLENİYOR

Kızı Turnam’ın ateşli haliyle oy sayımını takibe devam eden, her koşulda vatandaşın oyuna sahip çıkacaklarını ifade eden Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir İlçe Başkanlığı oyları ile ilgili de itirazların geldiğini, kendilerin de bu duruma itiraz ettiklerini, bu konuda Seçim Kurulunda gelecek cevabın beklendiğini kaydetti.

VATANDAŞ OY GÜVENLİĞİ, GÜVENLİK KUVVETLERİ VATANDAŞIN GÜVENLİĞİ İÇİN NÖBETTE

Partililer ve vatandaşların, “sizleri yalnız bırakmayacağız. Gece ve gündüz buradayız” ifadeleri ile desteklerini dile getirdikleri sayım sırasında çok sayıda vatandaş nöbet tutarken, güvenlik kuvvetleri de yoğun güvenlik tedbirleri alarak olumsuz gelişmenin yaşanmaması için nöbet tutuyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ