logo

Onursal Adıgüzel ve CHP Ataşehir 1 Mayıs’ta Saraçhanede

Onursal Adıgüzel ve CHP Ataşehir 1 Mayıs’ta Saraçhanede

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Ataşehir örgütü ile birlikte Saraçhane’de 1 Mayıs kutlamalarına katıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Ataşehir örgütü ile birlikte Saraçhane’deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlama etkinliklerine katıldı.

Saraçhane’deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlama etkinliklerine katılan CHP Ataşehir ilçe yönetimi ekibinde Gençlik Koları ve Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Kaya Uluyılmaz, CHP’li Belediye Meclis üyeleri de yer aldı.

Saraçhane’de toplanarak kortejle Taksim Meydanı’na çıkması planlanan sendikalar, meslek odaları ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP İstanbul il ve ilçe örgütlerinin de destek verdiği kitle yasaklanarak engellendiği için 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlama etkinlikleri kutlanamadan sona erdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel Taksim Meydanı’na kutlanması planlanan engellendiği için yarım kalan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamasında, “İşçilerin, emekçilerin, kadınların, gençlerin ve tüm ezilenlerin haklarını savunmak için buradayız. Emeğiyle geçimini sağlayan herkesin onurunu ve hakkını savunmak için buradayız. #Yaşasın1Mayıs” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ