logo

Kurşunlu Söğütsen Seramik Fabrikası Yeniden Üretime başlıyor

Kurşunlu Söğütsen Seramik Fabrikası Yeniden Üretime başlıyor

Uzun zamandır üretim durdurulan, kapalı olan Kurşunlu Söğütsen Seramik Fabrikası üretime başlama hazırlığı yapıyor. Üretime başlayacak olan Söğütsen Seramik Fabrikası işçi alımı yapıyor.

Uzun süredir kapalı olan, bölgenin ekonomisinde ve istihdamında önemli katkısı bulunan Kurşunlu Söğütsen Seramik Fabrikası, yeniden üretime başlayacak.

Bir süredir kapalı olan, yeniden üretime başlayacak olan Kurşunlu Söğütsen Seramik Fabrikası ile ilgili yeniden üretim ile sonuçlanan çalışmalarını aktaran Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Kurşunlu ve yakın çevresine önemli ekonomik katkısı olan fabrikanın yeniden açılacağını, “Uzun zamandır kapalı olan Kurşunlu Söğütsen Seramik Fabrikası üretime başlayacak olup işçi alımına başlamıştır. Fabrikamızın yeniden açılmasında desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanı’mız Sn. Recep Tayyip Erdoğan beyfendiye, Hazine ve Maliye Bakanı’mız Sn Berat Albayrak Bey’e, Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekili’miz Sn M. Emin Akbaşoğlu’na, Milletvekili’miz Sn Salim Çivitçioğlu’na, İl Başkan’ımız Sn Abdulkadir Çelik’e, Halkbank Genel Müdürü Sn Osman Arslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” İfadeleri ile duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ