logo

Kemerburgaz Kent Ormanı Coşkulu 23 Nisan Kutlamasına Ev Sahipliği Yaptı

Kemerburgaz Kent Ormanı Coşkulu 23 Nisan Kutlamasına Ev Sahipliği Yaptı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’nda binlerce çocuk ve aileleriyle birlikte büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kemerburgaz Kent Ormanı‘nda kutlandı.

KEMERBURGAZ KENT ORMANI COŞKU VE HEYECAN DOLU BAYRAM KUTLAMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul’un en büyük açık hava aktivite park alanlarından biri olan Kemerburgaz Kent Ormanı’nda binlerce çocuk ve aileleriyle birlikte büyük bir coşkuyla kutlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeşil alanların korunması konusundaki vizyonu sonucu şehre kazandırılan Kemerburgaz Kent Ormanı, bu güzel bayramda 7’den 70’e tüm İstanbullulara unutulmaz bir gün yaşattı.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu 23 Nisan kutlamaları kapsamında; çocuklar DJ performansları ile bir an bile yerinde durmazken, Bubble Show, Sokak Oyunları ve Yarışmalar, Bando Takımı, İllüzyon ve Tiyatro Gösterileri ile birlikte günün her anını dolu dolu geçirdiler.

Miniklerimiz etkinliklerin yanı sıra; tenis, atletik oyunlar gibi birbirinden çeşitli spor aktiviteleriyle de fiziksel gelişimlerine katkıda bulunurken aynı zamanda resim, kum boyama, rüzgar gülü yapımı gibi sanat atölyeleri ile birlikte de hem eğlendiler hem öğrendiler.

Günün en heyecanlı ve nefeslerin tutulduğu dakikalarından biri ise ulusal ve uluslararası şampiyonalarda birçok başarıya imza atan milli sporcu, motocross şampiyonu Şakir Şenkalaycı ve çocuk öğrencileriyle birlikte yaptığı şov oldu. Hem çocukların hem ailelerin büyük bir heyecanla izlediği gösteride alkışlar havada büyük coşku yarattı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ