logo

Kastamonu’da Karamıkmolla Merkezli 4.9 Şiddetinde Deprem

Kastamonu’da Karamıkmolla Merkezli 4.9 Şiddetinde Deprem

Kastamonu’da Kandille Rasathanesi verilerine göre Saat 06:37:54’te Karamıkmolla merkezli 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem çevre il ve ilçelerden de hissedildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kandille Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre 12 Şubat  2021 Saat 06:37:54’te 1.5 km derinlikte Kastamonu Karamıkmolla merkezli 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rastahanesi verilerine göre depremin yüzeye yakın olması nedeniyle çevre il ve ilçelerden de hissedildi.

12 Şubat  2021 Saat 06:37:54’te Kastamonu’da meydana gelen deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından derinliği 13 km ve büyüklük 4.5 Mw olarak açıklandı.

Bölgede meydana gelen depreme bağlı şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili bildirim olmadığı kaydedildi.

KASTAMONU VALİLİĞİ BASIN AÇIKLAMASI:

Kastamonu Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan Basın Açıklamasında; “Afet Acil Durum Koordinasyon Kurulu İlimizde yaşanan deprem sonrası Valimiz Sayın Avni Çakır başkanlığında Valilik kriz merkezinde toplandı.Yapılan çalışmalarda ilimiz genelinde an itibarıyla herhangi bir hasar, can ve mal kaybının olmadığı anlaşıldı.
Hepimize geçmiş olsun.” İfadelerine yer verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ