logo

Anadolu Ateşi 25’inci Yılına Özel Gösterisiyle Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda

Anadolu Ateşi 25’inci Yılına Özel Gösterisiyle Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda

Dünyanın önde gelen dans toplulukları arasında yer alan Anadolu Ateşi, 25’inci yılını Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek 500 Kişilik dev gösterisiyle kutlayacak.

2 Haziran’da gerçekleşecek ve izleyenlere unutulmaz bir dans deneyimi yaşatacak Anadolu Ateşi gösterisinin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa sunuldu.

109 ülkede 50 milyon seyircinin izlediği Anadolu Ateşi 25. yılıBeşiktaş Tüpraş Stadyumu‘nda 500 Kişilik dev gösterisiyle kutlayacak. Türkiye’nin öncü, dünyanın önde gelen ve en büyük dans topluluklarından biri olarak kabul edilen Anadolu Ateşi’nin JRO Yatırım ana sponsorluğunda gerçekleştireceği gösterinin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa sunuldu.

BWO Entertainment & Dolmabahçe A.Ş. İşbirliği ile organize edilen ve  2 Haziran 2024’te Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek olan bu unutulmaz etkinlik dans severleri ve sanat tutkunlarını unutulmaz bir deneyime davet edecek ve dansın gücünü, kültürümüzü ve Anadolu’nun tarihini bir araya getirerek izleyicilere eşsiz bir deneyim sunacak.

Mustafa Erdoğan önderliğinde 1999 yılında büyük bir tutku ve sanat aşkıyla kurulan Anadolu Ateşi bugüne kadar 109 ülkede, 285 şehirde gerçekleştirdiği 8500 gösteri ile dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi kazandı. 25 yıl boyunca 50 milyon kişiye dokunarak, dansın evrensel dilini yücelten Anadolu Ateşi, büyük bir mirasın taşıyıcısı olarak adından söz ettiriyor.

2 Haziran 2024 tarihinde Beşiktaş Tüpraş Stadyumu, dansın ve kültürün buluşma noktası olacak. Anadolu Ateşi’nin 25. yıl özel gösterisi, sanatın, müziğin ve dansın kusursuz bir uyum içinde buluştuğu bir sahne sunacak. Her anıyla büyüleyici ve heyecan dolu olan bu gösteri, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ