logo

Cemiyet Hayatının Önde Gelen İsimleri Boğaz Turu ‘nda Buluştu

Cemiyet Hayatının Önde Gelen İsimleri Boğaz Turu ‘nda Buluştu

Başarım Sensin Derneği, fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlamak amacıyla İstanbul Boğazı’nda özel bir tur düzenledi.

Başarım Sensin Derneği, eğitime destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Ünlü rehber ve yazar Saffet Emre Tonguç ile tarihçi Serda Büyükkoyuncu’nun anlatımları eşliğinde gerçekleştirilen Boğaz Turu’nda derneğin önde gelen isimleri ve cemiyet hayatının tanınmış simaları yer aldı.

Başarım Sensin Derneği, fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlamak amacıyla İstanbul Boğazı’nda özel bir tur düzenledi. Derneğin önde gelen isimleri ve cemiyet hayatının tanınmış simaları, bu anlamlı etkinlikte bir araya gelerek öğrencilere destek oldu.

Ünlü rehber ve yazar Saffet Emre Tonguç ile tarihçi Serda Büyükkoyuncu’nun anlatımlarıyla gerçekleşen Boğaz turunda, katılımcılar Boğaz’ın en ünlü yalıları ve hikayelerini dinleme fırsatı buldu. Saffet Emre Tonguç’un eşsiz anlatımıyla Boğaz’ın tarihi ve kültürel zenginlikleri konuklara aktarıldı.  Etkinliğe Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder’in yanı sıra Özge Argüder Sander, Yeşim Manav Alemdar, Ferah Memişoğlu, Hülya Uyar, Ebru Zeynep Altay, Banu Kalpakçıoğlu, Sema Turan, Aslı Şölen, Hatice Eyilik, Merih Turan, Begüm Eyilik, Selin Bozkurt, Şeyla Karadeniz, Dilek Gergeroğlu, Tuba Peksayar, Yonca Gürol, Tuğba Keskin, Zeynep Çevik gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Bu özel günün geliri, Başarım Sensin Derneği’nin bünyesinde burs alan üniversite öğrencilerinin eğitim fonuna aktarılacak. Bu sayede, daha fazla öğrencinin eğitim hayatına katkı sağlanacak ve fırsat eşitsizliği yaşayan gençlere destek olunacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ