logo

‘Harmoni Halk Dansları Grubu’, ‘Sahnemiz Anadolu’ Gala Gecesinde Sahnede

‘Harmoni Halk Dansları Grubu’, ‘Sahnemiz Anadolu’ Gala Gecesinde Sahnede

Bostancı Gösteri Merkezinde, dönem çalışmalarının sunulacağı “Sahnemiz Anadolu” isimli “Harmoni Halk Dansları Gala Gecesi”nde izleyici ile buluşuyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Harmoni Dans ve Halk Oyunları ekibi 26 Mayıs 2024, Pazar akşamı Bostancı Gösteri Merkezi‘nde, 2023 – 2024 dönem çalışmalarını “Sahnemiz Anadolu” ile “Harmoni Halk Dansları Gala Gecesi”nde sunuyor

Şeref Kurt’un Sanat Yönetmenliğindeki Harmoni Dans ve Halk Oyunları ekibi 26 Mayıs 2024, Pazar akşamı Bostancı Gösteri Merkezinde, 2023 – 2024 döneminde yapılan çalışmaların sunulacağı “Sahnemiz Anadolu” isimli “Harmoni Halk Dansları Gala Gecesi”nde izleyici ile buluşuyor.

Yeni kurulan, geleneksel halk oyunlarını, sahnelemeyi ve bu güzel kültürümüzü yaşatmak için çalışan, çocuk grubunda çalışmalar da olan Harmoni Dans Halk Oyunları grubu çalışmalarını sahne performansıyla sergileme amacı ile sahneye çıkıyor.

7’den 70’e herkesi kapsayan halk oyunları ve müzik çalışmaları yapmak amacıyla kurulan Harmoni Dans ve Halk Oyunları, ulusal ve uluslararası birçok festival ve etkinlikte kendi üretimlerini başarıyla sergilemek, yıllar geçtikçe belli değerler çerçevesinde kitleselleşerek, çoğalmak, üretmek ve paylaşmayı hedefliyor.

Harmoni Dans ve Halk Oyunları bünyesinde yetişecek onlarca çocuk, genç ve yetişkin dansçılar, kültüre hizmet etmek amacıyla, bu geleneğin bir parçası olarak hem akademik hem de kültür sanat ortamlarında bu kültürümüzü başarıyla temsil edip, nesilden nesile aktarmak için emek veriyorlar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ