logo

Kudret Arslan, ‘Ataşehirliler CHP’ye Teveccüh Gösteriyor’

Kudret Arslan, ‘Ataşehirliler CHP’ye Teveccüh Gösteriyor’

Ataşehirlilerin partisine teveccüh gösterdiğini kaydeden Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, “Önemli olan bu teveccühün sandığa yansıması” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan kahvaltılı programda bir araya geldiği Ataşehir’de çalışan yerel basın mensuplarına gündemi ve 14 Mayıs seçimi çalışmalarını değerlendirdi.

Sıkıntısız, insanların huzur içinde oylarını kullandığı bir seçim olması dileğini aktaran Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, oyların sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması temennisinde bulundu.

TEPKİ OYLARININ SONUÇ ÜZERİNDE ETKİSİ OLABİLİR

Son haftasına girilen seçim sürecinde yaşanan gelişmelere bağlı tepki oylarının sonuç üzerinde etkisinin olabileceğini kaydeden Kudret Arslan, tepki oyları ile yaşanan değişime; iptal edilen İstanbul yerel seçimlerdeki oy farkını örnek gösterdi.

MİLLET İTTİFAKI VE CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM ÇALIŞMASI YÜRTÜYOR

Ataşehir’de Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı üyesi siyasi partilerin hoşgörü ile seçim çalışması yürüttüklerinin altını çizen Kudret Arslan, seçime katlımın ve ıslak imzalı tutanakların takibi ile sandık görevlilerinin sandıklara sahip çıkmasının önemine işaret etti.

VAATLERİN GERÇEKLEŞMESİ ATAŞEHİR VE ATAŞEHİRLİLERİN YARARINA OLACAK

Oldukça kalabalık mitingler yapıldığını, seçmenler tarafından mitinglere göre değerlendirmeler de yapıldığına işaret eden Kudret Arslan, Ataşehir’deki mitinglerde verilen vaatlerin yerine getirilmesinin Ataşehir ve Ataşehirlilerin yararına olacağını, bundan da Ataşehirliler gibi kendisinin de memnun olacağını söyledi.

ATAŞEHİRLİLER PARTİMİZE TEVECCÜH GÖSTERİYOR: CHP 1. PARTİ OLACAK

Ataşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ilgisi olmayanların değişimine dikkat çekerek, “İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve parti örgütümüz seçim çalışmalarına katılıyor. Bu seçimlerde Ataşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1. Parti olacağın düşünüyorum.  Şu an sahada gördüğümüz o… Ataşehirliler Cumhuriyet Halk Partisi’ne teveccüh gösteriyor. Önemli olan bu teveccühün sandığa yansıması…” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ