logo

Safiye Canlı Performansıyla Tamirane Akasya Sahnesinde

Safiye Canlı Performansıyla Tamirane Akasya Sahnesinde

Enerjisi yüksek canlı performansı ve eğlenceli repertuvarı ile dinleyenlerin beğenisini toplayan Safiye, 24 Aralık Cumartesi akşamı Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

İyi Müzik, İyi Yemek ve İyi Kokteyllerle Ruhunu Tamir Et!

Safiye eğlence garantili repertuvarıyla 24 Aralık Cumartesi akşamı yeniden Tamirane Akasya sahnesinde

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Enerjisi yüksek canlı performansı ve eğlenceli repertuvarı ile dinleyenlerin beğenisini toplayan Safiye, 24 Aralık Cumartesi akşamı  yeniden Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya her hafta birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Küçük yaşlarda başladığı müzik ve dans eğitimini İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda tamamlayan ve son olarak geçtiğimiz Ağustos ayında “Tempo” isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sunan Safiye, enerjisi yüksek canlı performansı ve eğlence garantili repertuvarıyla 24 Aralık Cumartesi akşamı yeniden Tamirane Akasya misafirleriyle buluşuyor.

Tarih: 24 Aralık 2022, Cumartesi

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve Bilgi: 0549 519 27 71

Açıldığı günden bu yana misafirlerine kaliteli, keyifli ve rahat bir eğlence deneyimi sunan Tamirane’nin, hem kış sezonu için özenle hazırladığı yeni menüsünün tadına bakmak hem iyi müzikle enerjinizi yükseltmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ