logo

Saray Muhallebicisi’nin 18. şubesi Mall Of İstanbul’da açıldı

Saray Muhallebicisi’nin 18. şubesi Mall Of İstanbul’da açıldı

 saray_mall_of_istanbul “İstanbul klasiği” olma özelliğini koruyan Saray Muhallebicisi; zengin menüsü ile ‘İstanbul’un alışveriş merkezi’ Mall of İstanbul’daki yerini aldı.

Türkiye’nin en köklü muhallebici zinciri Saray Muhallebicisi’nin 18. şubesi, Mall Of İstanbul’da açıldı. Ödün vermediği kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla bir “İstanbul klasiği” olma özelliğini koruyan Saray Muhallebicisi; zengin menüsü ile ‘İstanbul’un alışveriş merkezi’ Mall of İstanbul’daki yerini aldı.

Saray Muhallebicisi meşhur kazandibi, Saray muhallebisi, tavukgöğsü, sütlaç gibi sütlü tatlıları, künefe, baklava, Saray burma, ekmek kadayıfı gibi hamurlu tatlıları ve pastaları ile misafirlerine keyifli, geleneksel bir muhallebici deneyimi yaşatmakla beraber; tavuk suyu çorbası, tavuklu pilavı, leziz döneri, tavuk şiş, salatalar ve diyet seçenekleriyle birlikte restoran hizmeti sunmaya devam ediyor. Ayrıca birbirinden leziz seçenekleriyle büyük ilgi gören kahvaltısında yer alan kendi üretimi olan manda kaymağı; tatlıların olduğu kadar uzun hafta sonu kahvaltılarının da vazgeçilmezi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ