logo

Kıraç ve Selami Şahin Ocak Ayında Moda Kayıkhane’de

Kıraç ve Selami Şahin Ocak Ayında Moda Kayıkhane’de

İstanbul Kadıköy Moda Kayıkhane ocak ayında Anadolu rock müziğin sevilen seslerinden Kıraç ile Türk sanat müziğinin efsane ismi Selami Şahin’i ağırlayacak. 

Kadıköy Moda Kayıkhane ocak ayında Anadolu rock müziğin sevilen seslerinden Kıraç ile Türk sanat müziğinin efsane ismi Selami Şahin’i ağırlayacak.  Her iki konserin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial’da.

 Moda Kayıkhane, yeni yılın ilk ayında Türkiye’nin en sevilen iki müzisyenini birden ağırlayacak. Anadolu rock müziğinin ünlü ismi Kıraç, en güzel şarkılarıyla 13 Ocak Cuma akşamı dinleyicileriyle buluşacak. 2000 yılında çıkardığı “Bir Garip Aşk Bestesi” albümüyle büyük başarı kazanan ve o günden bu yana kendine has yorumuyla müzikseverlerin beğenisini kazanan Kıraç, repertuarındaki en güzel şarkılardan oluşan “Beni Ben Yapan Şarkılar” albümünü canlı olarak sahnede seslendirecek.

14 Ocak’ta ise Türk sanat müziğinin efsane isimlerinden Selami Şahin, Moda Kayıkhane sahnesinde olacak. Şahin, yılların eskitemediği klasikleşmiş şarkıları ve eğlenceli sahne şovuyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Her iki konserin biletleri de Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial’da.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ