logo

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, ‘Kendi Öz Güçleriyle Topluma Yararlı Olsunlar’

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, ‘Kendi Öz Güçleriyle Topluma Yararlı Olsunlar’

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye Meclisi kararıyla belediyeye ait 3 katlı konağın ve bir kafenin tahsisini iptal ettiklerini açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, toplum yararına çalışmak isteyenlerin kamunun mallarıyla, kamunun vergi istisnalarını kullanarak değil, kendi öz güçleriyle topluma yararlı olmaları gerektiğinin altını çizdi.

KASTAMONU’NUN VE BELEDİYEMİZİN MALINA MÜLKÜNE SAHİP ÇIKMACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı ardından Kastamonu Belediye MeclisiMayıs ayı 1. oturumunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, “Kastamonu’nun ve Belediyemizin malına mülküne sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin hakkının; kişilerin, vakıfların ve üç beş çıkar grubunun yararına kullanılmasına müsade etmeyeceğiz.” Dedi.

TOPLUM YARARINA ÇALIŞMAK İSTEYENLER ÖZ GÜÇLERİYLE YARARLI OLSUNLAR

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı tarafından yapılan açıklama:
     “TÜGVA gibi kuruluşların siyasi işlevini kamuoyu biliyor. Bu yüzden belediyeye ait olan 3 katlı konağın ve bir cafenin tahsisini iptal ettik.
     Toplum yararına çalışmak isteyenler bir zahmet kamunun mallarıyla, kamunun vergi istisnalarını kullanarak değil, kendi öz güçleriyle topluma yararlı olsunlar. Ben devletin parasız yatılı okulunda okudum. Devlet ne zaman eğitimden elini çekti, o alanları cemaatler, tarikatlar, dernekler doldurdu, sonucunda 15 Temmuz oldu.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ