logo

ALİ CAN AKSU ‘SİLENCE SİLEVER’İ ANLATTI

ALİ CAN AKSU ‘SİLENCE SİLEVER’İ ANLATTI

Ali Can Aksu_Silence HotelSilence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi Genel Müdürü Ali Can Aksu kahvaltıda buluştuğu basın mensuplarına ‘Silence Gold’a ilave olan ‘Silence Silever’i tanıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Silence Silever”in ilavesi ile 620 oda kapasitesine ulaşan, 33 çok amaçlı salona sahip Silence Hotel ve Convention Center’daki salonlardan bir tanesi 1600 m2′lik 7 metre tavan yüksekliğine sahip. Anadolu Yakası’nın gözde mekanlarından olan Convention Center’de, bir gün içerisinde 6 bin 500 kişilik kongre organizasyonu gerçekleştirilebiliyor. Çok çeşitli aktivitelerin yapılabildiği tesisler ile birlikte önemli bir de havuza sahip (Silence Hotel ve Convention CenterSilence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi, Barndium AVM ile entegre olması nedeni ile keyifli alışveriş avantajına da sahip. Marmara Denizi ve Prens Adaları manzaralı Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile“Misafir” olarak niteledikleri müşterilerinde yüzde yüz memnuniyeti hedefliyor.

İstanbul’un 2., Anadolu Yakası’nın en büyük  5 yıldızlı oteli olan Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi’ne ilave olan “Silence Silever”in açılışı nedeniyle kahvaltıda buluştuğu gazetecilere bilgi veren Ali Can Aksu, “Yeni açılan otel olmamıza rağmen, 9 ayda 63 kongreye ev sahipliği yaptık. Bu kongrelerde otelimize 72 bin kişiyi ağırladık. Müşterilerimizi konuk olarak gören hizmet anlayışımız var. En önemli etkinliklerimiz nisan ayında gerçekleştirdiğimiz Dünya Dans Festivali oldu. 5 bin kişinin katılım ile gerçekleşen ve 4 gün süren festival, başarılı bir etkinlik oldu” dedi.

Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi’nin “entegre” bir tesis olduğunu vurgulayan Genel Müdür Ali Can Aksu, ilk yatırımlarının 340 odalı “Silence Gold” olduğunu ifade etti. Farklı konsept ile “Silence Silver”i de tesislerine eklediklerini vurgulayan Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi Genel Müdürü Ali Can Aksu, “Silence Gold”e ilave yeni hizmete giren ikinci otel “Silence Silver” ile birlikte tek çatı altında 620 oda kapasitesine ulaştıklarını söyledi. AksuSilence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi olarak ana konseptlerinin “Convention Center” (Konger Merkezi) olduğunu vurguladı.

Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi olarak birçok ödül aldıklarını da belirten Aksu,” “Tesisimiz açılır açılmaz, birçok tesisin cesaret bile edemediği Türkiye Standartları Enstitüsü ISO 9001 kalite yönetimi, ISO 14001 çevre yönetimi, ISO 18001 iş sağlığı güvenliği yönetimi ve ISO 22000 gıda güvenliği kalite sertifikalarını aldık. Tesisimiz bu kalite sertifikalarıyla, uluslar arası tekliflerde referans olarak yararını görüyor. Yılsonu yüzde 80 doluluk ile ülke ekonomisine hedeflediğimiz katkı 25 milyon Euro.  Ataşehir bölgenin finans merkezi olacak. Planlan yatırımlar kongre merkezi üzerine. Bölgede, gümrük alanında büyük bir kongre ve fuar merkezi yapılması planlanıyor. Bu yatırımın gerçekleşmesi bölgeye çok büyük bir canlılık getirecek” dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi Genel Müdürü Ali Can Aksu, basın mensupları ile birlikte terasta panaromik Marmara ve İstanbul manzarasını seyrettikten sonra tesislere ilave edilen “Silence Silver”in odalarını gezdi. Genel Müdür Ali Can AksuSilence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi’nin salonlarını SPA merkezi ve havuzlarını da gezen basın mensupları ile bir süre sohbet etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ