logo

ATAŞEHİR KURBAĞALI DERE KENARINDA YIKIM

ATAŞEHİR KURBAĞALI DERE KENARINDA YIKIM

atasehir_yikim_Kurbagali_ dere(0)İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Ataşehir’de Islah projesi uygulanan Kurbağalı Dere kenarında koruma altındaki yeşil bantta kalan alanda yıkım gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in Yenisahra ve Barbaros Mahallesi sınırlarında, İBB tarafından ıslah çalışması yürütülen Kurbağalı Dere kenarındaki yeşil bantta daha önce yapılan yıkımda çeşitli gerekçelerle kalan alanda yıkım gerçekleşti.

atasehir_yikim_Kurbagali_ dere(2)

Bu sabah erken saatlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen yıkım sırasında polis tarafından emniyet tedbiri alınırken, İBB Zabıta ekipleri gözetiminde gerçekleşen yıkım sırasında Ambulans, İtfaiye ve Akom ekipleri de tedbiren bulunduruldu.

Alınan bilgiye göre; İBB ekipleri bölgedeki yıkım işlemlerini sürdürecekler. Yunusemre Camiin 20 metrelik yeşil bantta kalan lojman ve abdesthanesinin de aralarında olduğu yapılar da yıkılacak. Islah çalışması yürütülen Kurbağalı Dere ve kollarının iki yanındaki yeşil bant iskana kapatılarak yaşam alanı olarak düzenlenecek.

atasehir_yikim_Kurbagali_ dere(4)

atasehir_yikim_Kurbagali_ dere(7)atasehir_yikim_Kurbagali_ dere(10)

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ