logo

Ataşehir Zabıtasından Güleryüzle Hizmet!

Ataşehir Zabıtasından Güleryüzle Hizmet!

Ataşehir Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden Zabıtanın başarısında ve güler yüzle vatandaşa hizmet etmesinde en önemli payın Başkan Battal İlgezdi’nin olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin  “Güler Yüzlü Kadromuzla Sorun Değil, Çözüm Üretiyoruz” diye tanımladığı Ataşehir Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden Anadolu Yakası’da yayın yapan basın kuruluşu temsilcileri ile buluştu.

Atasehir_  battal

Sahan Restoran’da akşam yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelen Gürsel Sarımaden, Ataşehir Zabıta Müdürlüğü çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, Zabıtanın başarısında ve güler yüzle vatandaşa hizmet etmesinde en önemli payın Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin olduğunu vurguladı.

Gürsel Sarımaden’in Ataşehir Zabıta Müdürlüğü çalışmaları hakkında değerlendirmeleri:

“Memnuniyet Oranın % 93,1’e Ulaştı”

Ataşehirlilerin Belediye ve Zabıta Müdürlüğünden beklentilerinin sorulduğu ve memnuniyetinin ölçüldüğü 1119 esnafla yüz yüze yapılan ankette % 83 gibi yüksek oranda memnuniyet belirtildiğinin altını çizen Zabıta müdürü GürselSarımaden, 2015 yılında yapılan bir başka anket çalışmasında ise bu oranın % 93,1’e ulaştığını kaydetti. Sarımaden bu soncu gece gündüz demden özveri ile çalışan zabıta ve diğer birimlerdeki personelin güler yüzle verdiği hizmetin etkili olduğunun altını çizdi.

“Güleryüzlü Kadrolarla Vatandaş Merkezli Hizmet”

Ataşehir Zabıta Müdürlüğü’nün; 95 zabıta memuru, 129 hizmet personeli, 20 ekip otosu, 8 hizmet birimi ve motorize ekiplerle Ataşehirlilere 7 gün 24 saat hizmet verdiğini gürsel Sarımaden; güleryüzlü kadrolarla vatandaş merkezli hizmeti esas aldıklarını söyledi.

ayeder_basin (7)

“2009’den Bu Güne 32495 Denetlemede 1107 Zabıt”

Ataşehir’in ilçe olması ile kurulan Zabıta Müdürlüğü’nün 2009 yılından bu güne 32495 denetlemede 1107 zabıt tutulduğu ve gereği yapılmak üzere ilgili müdürlüğe gönderildiğini belirten Sarımaden, Ataşehir’deki 11 semt pazarında 1021 pazarcı işgaliye ve devir işlemleri yapıldığını kaydetti.

Küçükbakkalköy’den Sonra  Örnek Ve Esatpaşa Kapalı Semt Pazarı Geliyor

2014 yılında Küçükbakkalköy’de kapalı pazarı hizmete aldıklarını, Örnek ve Esatpaşa semt pazarlarını da kapalı pazara dönüştürmeye çalıştıklarını söyleyen Gürsel Sarımaden, Ataşehir’deki semt pazarlarında tüketicilerin haklarını korumak üzere denetimlerini sürdürdüklerini ve pazarlarda mobil tuvalet uygulaması başlattıklarını belirtti.

Pazaryeri, Ataşehir’deki Okul Ve Hastanelerde İşaretleme

Pazaryeri işaretleme çalışmaları ile birlikte Ataşehir’deki okul ve hastane gibi kurumların bahçeleri ile otoparklarındaki çizgileri de kendilerinin çizdiğini söyleyen Ataşehir Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, dilencilik faaliyetinde bulunan 65 kişi hakkında yasal işlem yapıldığını söyledi.

“1816 İdari Yaptırım Ve İzinsiz 18043 Afiş Toplama”

Ayrıca meydan, cadde benzeri kamu alanlarında çeşitli işgal ve huzur bozacak gürültü, çevre ve görüntü kirliliğine sebep olan gerçek ve tüzel kişilere 5326 sayılı Kabahatler Kanununa muhalefetten 1816 idari yaptırım ve izinsiz 18043 adet afiş ve benzeri malzeme toplatıldı.

Okul Önlerinde Güvenlik ve Denetim

İlçedeki ilköğretim okullarının giriş – çıkışlarında 2012’den bu yana görevli bulundurduklarını ve seyyar satıcıların sağlıksız ürü satışlarının engellendiğini belirten Gürsel Sarımaden, çeşitli yöntemlerle kendilerine gelen 23042 şikayet ve talep değerlendirilerek ilgi birimlere iletildiğini ifade etti.

ayeder_basin (4)

“Törenlerde Temsil, Etkinliklerde Düzen ve Güvenlik”

Ulusal bayram ve resmi törenlerde belediyeyi temsil görevi yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerde düzen ve güvenliğinde Zabıta tarafından sağlandığını söyleyen Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren Ataşehir belediyesi Ana Hizmet Binası ve 22 ek hizmet biriminin 154 güvenlik personeliyle 7 gün 24 saat Zabıta Müdürlüğü koordinasyonunda sağlandığını kaydetti.

zabita

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ