logo

Dünyev “Saçı Okşanmadık Bir Yetim Kalmayacak”

Dünyev “Saçı Okşanmadık Bir Yetim Kalmayacak”

Baskan_Huseyin Bayir_dunyev_kurulus_Bir süredir çalışmalarını yürüten Ataşehir Dünyev Şubesi kuruluş çalışmalarını tamamlayıp görev dağılımı yaparak öğretmen evindeki kahvaltıda yöneticilerini tanıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kuruluş çalışmasını tamamlayan Dünyev (Dünya Yetimleri Eğitim Vakıfı)  Ataşehir Şubesi Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda görev dağılımı yapılan yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Öğretmenevinde düzenlenen Dünyev Vakfı Ataşehir şubesi’nin kuruluş çalışmasının yönetimdeki görev dağılımı ve yönetiminin tanıtıldığı kahvaltılı toplantıya sunuculuğu da yapan İstanbul Ataşehir Bayburtlular Derneği Başkanı Ali Uğurlu ile birlikte dernek ve  STK yöneticileri ve temsilcileri de katıldı.

Açılış ve slayt gösterisinden sonra Teşkilat Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu ile Ayşe Büyükbektaş tarafından yönetim kurulu ve görev dağılımının okunmasının ardından söz alan konuşmacılar; Resmi Dairelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Gonca İmamoğlu, Ekonomiden Sorumlu yönetim Kurulu Üyesi Sabri Tombul ve STK’lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selami Kaplan yaptıkları konuşmalarda düşüncelerini dile getirdiler.

Rencide Etmeden, Nezaket Ve Zarafet İle Yardım

Ataşehir’in 17 mahallesinde 1200’e yakın yetim, 3 yüzün üzerinde öksüz tespit ettiklerini söyleyen (Dünya Yetimleri Eğitim Vakıfı) Dünyev Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Hüseyin Bayır, kendilerine uzanacak bir şefkat eli bekleyen bu çocukları rencide etmeden, boynunu büktürmeden nezaket ve zarafet ile yardım yapmak, verecekleri eğitim desteği ile iyi yetişmelerini sağlamak Dünyev Vakfı Ataşehir Şubesini kurduklarını söyledi.

Bir süre önce masum, mazlum, yüreği yaralı anne – baba sevgi ve kokusuna hasret kalmış yavrulara şemsiye ve destek olmak üzere kurulan Dünyev (Dünya Yetimleri Eğitim Vakıfı)  Ataşehir Şubesi’nin kuruluş çalışmaları tamamlandı.

“Dünyada Saçı Okşanmadık Bir Yetim Kalmayacak”

‘’Dünyada saçı okşanmadık bir yetim kalmayacak ve biz varken hiçbir yetimin ümidi tükenmeyecek‘’ sloganı ile destek oldukları çocuklara yetim olduğunu hissettirmeden, rencide etmeden, boynunu büktürmeden nezaket ve zarafet ile yardım yapmaya çalışacakları belirtilen (Dünya Yetimleri Eğitim Vakıfı) Dünyev Vakfı’nın önceliğinin “yetimlerin eğitimi” olduğu vurgulanıyor.

“Dünyev Ataşehir’e Hayırlı Olsun”

6 ay merkezde görev yaptıktan sonra Dünyev’in Ataşehir şubesini kurmakla görevlendirildiğini ve bu görevi severek kabul ettiğini söyleyen Hüseyin Bayır, bu günkü toplantılarının amacının görev dağılımı ve yönetim kurulunun tanıtımı olduğunu belirtip; yapılan bu çalışma ile kuruluşlarını tamamladıklarını söyleyerek “Ataşehir’e hayırlı olsun” dedi.

80 yönetim kurulu üyesi 215 gönüllü üye tarafından (Dünya Yetimleri Eğitim Vakıfı) Dünyev Vakfı Ataşehir Şubesi’ni oluşturduklarını söyleyen ) Dünyev Vakfı Başkanı Hüseyin Bayır, yapılan dağılımla görevleri belirlenen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının gönüllülerle birlikte sahada çalışacaklarını söyledi.

Dünyev’in Türkiye’de Sesinin Duyurulmasına Çalışacağım

Başkan Hüseyin Bayır tarafından Dünyev Vakfı Ataşehir Şubesi’nin kuruluşu çalışmalarına davet edilince, yaptıkları araştırma sonrasında amacı yetimlerin eğitimi olan vakfın kuruluş çalışmalarına katıldıklarını söyleyen STK’lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selami Kaplan, siyaset ve maddiyat üstü bir kuruluş olan (Dünya Yetimleri Eğitim Vakıfı) Dünyev Vakfı Ataşehir Şubesi’nin kuruluşunda üzerine düşeni yaptığını ve Dünyev Vakfı’nın Türkiye çapında sesinin duyurulması için salondaki herkes gibi üzerine düşeni yapacağını söyledi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ