logo

FETÖ’CÜ DARBE GİRİŞİMCİLERİNE ATAŞEHİR’DEN CEVAP

FETÖ’CÜ DARBE GİRİŞİMCİLERİNE ATAŞEHİR’DEN CEVAP

ak_atasehir_darbeciAtaşehir’deki yöneticiler, siyasiler ve STK temsilcileri Küçükbakkalköy’de düzenlenen mitingde ortak bir deklarasyon yayınlayarak Milli İrade ve Demokrasiye sahip çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın, “Milli iradenin yanında saf tutmaya, darbeye karşı tek yürek olmaya daha güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Bugün Saat 20;30’da ilçe önünde ailelerimiz , tüm komşularımız ve BAYRAKLARIMIZLA buluşuyoruz” ifadelerinin yer aldığı daveti ile Ak Parti Ataşehir İlçe Merkezi önünde toplanan Ataşehirliler “Demokrasi Nöbeti”ni sürdürdü.

Siyasi parti temsilcileri, Mahalle muhtarları, Ataşehir’de bulunan sivil toplum kuruluşları, Küçükbakkalköy’de düzenlenen mitingde ortak bir deklarasyon yayınlayarak Milli İradeye ve Demokrasiye sahip çıktı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile Ak Parti İstanbul milletvekilleri İsmet Uçma ve Hurşit Yıldırım, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurttagül, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgü ve teşkilat mensupları ile siyasi parti temsilcileri, Mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin, partililer ile  vatandaşların katıldığı Küçükbakkalköy’deki Darbecilere Karşı Demokrasi nöbeti mitinginde STK temsilcileri tarafından ortak bildiri yayınlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ