logo

Selimoğlu – Pana ile Kadıköy Belediyes’inde Mutlu Son

Selimoğlu – Pana ile Kadıköy Belediyes’inde Mutlu Son

fikirtepe_kurtlar-vadisinin-yapimcisi-pana-sunar-brooklyn-parkSelimoğlu & Pana Yapının ortak proje yapacakları ikinci ada olan ve ismini Brooklyn Park olarak açıkladıkları alanda imzanın % 100 tamamlanması için engel kalmadı.

Kadıköy Belediyesine ait olan arazi için Belediyenin kamu yararı adına ticari bir firma ile anlaşmak yerine o alanın marjinal değeri üzerinden satışının istenmesi karşısında imzaların tamamlanamaması sorunu ortaya çıkmış ve işler durma noktasına gelmişti.

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneğ’inin işlerin hızlanması ve vatandaşların mağdur edilmemesi için her iki tarafla yaptığı girişim sonuç verdi.

Mustafa Gunalp -

 

  Kadıköy Belediye Bşk. Yrd. Mustafa GÜNALP

Dernek Başkanı Yasin BEKTAŞ yaptığı açıklamada, Kadıköy Belediyesine önerdiği belediyenin ihtiyacı olan hizmet birimi veya alanlarının yapılacak projede ayrı konumlandırılması veya mevcut proje bütünlüğünün bozulmadan belirli alanlarda toplanması fikri sonrası her iki kesim tarafından da makul karşılanarak çözüme yönelik girişimlerin başlatılmasına sebep oldu.

 

 Kadıkoy Belediyesi _ ulku_ Kocar -

Kadıköy Belediye Bşk. Yrd. Ülkü KOÇAR

Enson Kadıköy Belediyesi ve daha sonrasında Firma yetkilileri ile yaptığımız görüşmede tarafların mevcut karar üzerinde mutabakata vardıkları ve bununla ilgili kesinlik kazandırmak için İ.B.B. ve bakanlık nezdinde girişimlerde bulundukları bize gelen haberler arasında.

pana-selimoglu_brooklyn-park

 

  Pana Yapı CEO Kürşat UFUK

Selimoğlu & Pana Yapı ortak arazisinde geçen ay yıkımlar yapılmış hafriyat işleri tamamen bitmemişken bu son gelişmenin üzerine ada içerisinde yıkıntı kalıntılarının ve hafriyatın alınması için yoğun bir çalışma içerisine girildiği dikkatleri çekmekte.

DSC_0086

 

Selimoğlu & Pana ikinci adası 

Kaynak / Fikirtepe Haber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ