logo

Kadın Futbol Süper Liginde Beşiktaş ve ALG Zirvede

Kadın Futbol Süper Liginde Beşiktaş ve ALG Zirvede

2 Nisan 2022 Pazar günü oynanan Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 17. hafta maçlarında A Grubu’nda 30, B Grubu’nda ise 25 gol atıldı. 10 gole en farklı skoru FOMGET Aldı.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu‘nda, Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı, 45 puanla zirvede yer alıyor. B Grubu’nda ise ALG Spor, 47 puanla ilk sırada bulunuyor.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi‘nde rakip fileleri 77 kez havalandıran ALG Spor, ligin en golcü ekibi konumunda. Hiç yenilgi almayan ve kalesinde henüz gol görmeyen tek takım da ALG Spor.

HAFTANIN EN FARKLI SKORU ALTAY – FOMGET 0 – 10

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda 17. hafta programında Altay ile İzmir’de karşılaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K kadın futbol takımı 0 – 10 skor ve 10 gollü üstünlükle tamamladığı sonuçla haftanın en farklı skorunu elde etti.

A GRUBUNDA CORDNER, B GRUBUNDA MARİEM HOUİJ KRALİÇE ADAYI

Rakip fileleri 26 kez havalandıran Fenerbahçe oyuncusu Kennya Kinda Esther Cordner, B Grubu’nda 24 golle ALG Spor’dan Mariem Houij, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi gruplarında en çok gol atan oyuncular gol kraliçesi unvanını içim yarışıyor. 

BEŞİKTAŞ, 17. HAFTADA A GRUBU LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda yaptığı 15 karşılaşmayı galibiyetle tamamlayan Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, 45 puanla liderliği 17. Hafta da elinde tutuyor. Diyarbakır deplasmanındaki olaylı AMED karşılaşmasını 1 – 2 ile tamamlayan Fenerbahçe haftayı lig 2.’si, 3. sırada ise haftayı 10 golü farklı skorla tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K kadın futbol takımı yer aldı.

ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR A GRUBUNDA 7. SIRADA

A Grubunda mücadelesini sürdüren Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor konuk ettiği Kireçburnu ekibini 5 – 1 yenerek ligde 7. Sıradaki yerini korurken , son 3’te ise Kocaeli 10.,  Hatay 11., Kireçburnu ise 12. ve ligin son sırasında yer aldı.

ATAŞEHİR 15. HAFTADA KDZ EREĞLİ’YE  GİDİYOR

Ataşehir’in Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi temsilcisi Ataşehir Belediye Spor deplasmanda KDZ Ereğli  kadın futbol takımı ile karşılaşacak. Ataşehir Belediye Spor KDZ Ereğli karşılaşması Zonguldak Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda 11 Nisan 2022 Pazar günü Saat 12:00’de oynanacak.

ALG SPOR B GRUBU LİDERLİĞİ SÜRÜYOR

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nda 17 haftayı 15 galibiyetle tamamlayan, ALG Spor 4 – 0 tamamlanan Çaykur Rizespor karşılaşması sonucu ile yenilgisiz sürdürdüğü mücadelesinde, 47 puanla liderliğini korudu.

Ligde liderden sonraki iki sırada 39 puanla Fatih Karagümrük ikinciliğe yerleşirken,  37 panla Hakkarigücü 3. Sırada yer aldı.

B Grubunda Dudullu 11 puanla 10.  Kayseri Kadın 7 puanla 11. Sırada, İlkadım Bld. Kadın Futbol Takımı 12. Sırada ve lig sonuncusu olarak yer aldı.

GRUPLARDA CORDNER VE MARİEM HOUİJ KRALİÇELİK MÜCADELESİNDE ÖNDE

Fenerbahçe’de forma giyen Kennya Kinda Esther Cordner, 26 golle A Grubu’nda en çok gol atan futbolcu. Rakip fileleri 24 kez havalandıran ALG Spor’dan Mariem Houij, B Grubu’nda Gol Kraliçeliği sıralamasında ilk basamakta.

18. HAFTA PROGRAMI 17 NİSAN’DA

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ne 17 Nisan 2022 tarihinde oynanacak 18 hafta maçlarıyla devam edecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ