logo

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü Kutlanıyor

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü Kutlanıyor

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında yurt geneliyle birlikte Ataşehir’de düzenlenen törenle Çanakkale Zaferi kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü ve Çanakkale Şehitlerini Anma programı yurt geneli ile birlikte Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunumu ve anma töreni ile başladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü ve Çanakkale Şehitlerini Anma programı kapsamında düzenlenen çelenk sunumu ve anma töreni Ataşehir İlçe protokolünün katılımı ile gerçekleşti.

Ataşehir’de 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni düzenlendi. 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni kapsamında Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen sunma törenine Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı ile Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz kurumları adına çelenk sundu.

Protokolün katıldığı resmi törenin ardından siyasi partiler, dernekler, meslek odaları, muhtarlar ve gaziler de Atatürk Anıtı’nın anıtına çelenk sunarak, şehitlere saygılarını sudular.

Ataşehir’de 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni etkinlikleri:

Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlayan 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni etkinlikleri kapsamında; 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 11:00’de Küçükbakkalköy Şehit Mezarlarının ziyaret edilecek.

18 Mart Cumartesi saat 12:30’da Esatpaşa Merkez Camiinde Şehitler ile vefat eden Gaziler ve vefat eden Depremzedeler için hatim ve mevlid programı düzenleniyor.  18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni 20 Mart 2023 Pazartesi günü Saat 11:00’de “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinlikleri kapsamında Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi’nde düzenlenecek “Resmi Tören” programı ile tamamlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ