logo

19 Mayıs Ataşehir’de Törenlerle Kutlandı

19 Mayıs Ataşehir’de Törenlerle Kutlandı

Atasehir'de_19_mayis19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtla birlikte Ataşehir’de de Ataşehir ilçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun katıldığı törenlerle kutlandı. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına Saat 09:00’da İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün çelenk sunumu ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları resmi törenine İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki etkinliklerle devam edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlamaların ikinci bölümüne okul müdürü, Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemini anlatan ve kutlama mesajlarının yer aldığı konuşmalar ile devam edildi.

İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yeşim Şivetoğlu tarafından “O Geliyor” adlı şiir seslendirildi.

Ataşehir Öğretmenleri Halk Oyunları Kulübü (ATAFOLK) Öğrenci gurubu tarafından yurdun çeşitli bölgelere ait halk danslarından örnekler sergilendi.

İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen çeşitli sportif gösteriler ile devam eden törende yine okul öğrencileri ve müzik öğretmeni Şebnem Yörük’ten oluşan müzik gurubu performansı beğeni ile izlendi.

İlçedeki yarışmalarda dereceye giren sporcular ve okul futbol takımında ödülleri madalya ve kupaları verildi.

İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Tasarım bölümü öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı serginin açılışı ile tören sona erdi.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan ve İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam eden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama resmi törenine Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karammehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Garnizon komutanı Naci Gültekin, Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ağırkaya’nın da aralarında olduğu ilçe daire amirleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ve Ak Parti Ataşehir SKM Başkanı Sinan Ayrancı’nın da aralarında olduğu siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve Ataşehililer katıldı.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ