logo

19 Mayıs Ataşehir’i Alternatif Törende Birleştirdi

19 Mayıs Ataşehir’i Alternatif Törende Birleştirdi

atasehir_19_mayis_birlesti19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtla kutlanırken Ataşehir’de resmi tören sonrası çelenk sunma töreni düzenlendi.  19 Mayıs Ataşehir’i Birleştirdi

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına Saat 09:00’da İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün çelenk sunumu ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları resmi törenine katılan siyasi partiler ve STK temsilcileri resmi tören sonrası Atatürk Anıntı’na kurumları adına çelenk sundu.

IMG_0043IMG_0045

Ataşehir Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi, milliyetçi Hareket Partisi, Vatan Partisi, Ataşehir Baro Temsilciliği, ADD Ataşehir Şubesi, ÇYDD, Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği, Ataşehir Muhtarlar derneği, Muharip Gaziler Derneği’nin de aralarında bulunduğu kurum, kuruluş, dernek ve STK çelenkleri Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına sunuldu.

IMG_0021IMG_0030

Resmi olmayan çelenk sunum töreninde CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul, vatan Partisi Ataşehir ilçe başkanı ve siyasi parti yöneticileri, Ataşehir Belediye Meclisi Başkanı Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları İlhami Yılmaz, Abdullah Der, Kalender Özdemir, dernek ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumu saygı duruşu ve İstiklal Marşının okuması ile devam eden resmi olmayan 19 Mayıs töreninde konuşan CHP ve MHP ilçe başkanları Altınkaynak ve Sarul milli bayramların önemine ve birlik içerisinde kutlanmasının gereğine değindiler.  IMG_0096IMG_0097

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ