logo

19 Mayıs’ta Ataşehir’de ‘Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu

19 Mayıs’ta Ataşehir’de ‘Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesi için Samsun’a çıkış tarihi 19 Mayıs 1919’un 99’uncu yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Saygı duruşu ve ROTARY ÇPAL Müzik Öğretmeni Zühal Yıldırım Gök’ün yönetiminde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Barış Sümen’in sunumuyla gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi çelenk sunma töreni Ataşehir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelengin konulmasıyla sona erdi. Ataşehir GHSM adına müdür Seyfi Güneysu Atatürk Anıtı’na çelengini sundu.

Resmi kutlamalar kapsamında çelenk töreni sonrasında 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına alternatif tören ile devam edildi. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Siyasi Parti temsilcileri ile STK temsilcileri çelenk ve saygılarını sundula.Alternatif törende kürsüye gelenlerden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Vatan Partisi ilçe Başkanı Feyzullah Gümüş ve İYİ Parti gençlik kolları adına yapılan konuşmalarda, ülkenin iyi gitmediğinin altı çizilerek 19 Mayıs 1919 ülkenin kaderinin çizildiği gün olması nedeniyle sahip çıkılması gerektiğini vurguladılar.

Alternatif törende Ataşehir Belediyesi, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ak Parti, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, CKD, Ataşehir Eğitim Derneği, Ataşehir Atatürkçü Düşünce Derneği, Mahalle Muhtarları, Barolar Birliği Ataşehir Temsilciliği, Ataşehir Engelliler Derneği temsilcileri Atatürk Anıtı’na siyasi parti, kurum ve kuruluşları adına çelenklerini sundular.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi çelenk sunma törenine Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, Sadi Özata, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, İyi Parti İlçe Başkanı Merter Sağınç, Vatan Partisi İlçe Başkanı Feyzullah Gümüş, MHP İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kazan, Ak parti İlçe Başkan yardımcısı Aytek Durak, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, STK temsilcileri, Muharip Gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ