logo

23 Nisan 2019

23 Nisan Bayramında Atatürk Anıtına Çelenk Sundular

23 Nisan Bayramında Atatürk Anıtına Çelenk Sundular

Çocukların makam koltuklarına oturmaları ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile devam etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Ataşehir İle Milli Eğitim Müdürlüğü Atatürk Anıtına çelenk sunma resmi töreni gerçekleşti. Törende Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve beraberinde iki öğrenci Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sundular.

Ataşehir İle Milli Eğitim Müdürlüğü Atatürk Anıtına çelenk sunma resmi töreni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuyğrul Bilcan tarafından Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanında Ataşehir Ak Parti, CHP, MHP, İyi Parti, Vatan Partisi’nin de aralarında olduğu, ilçe başkanları ve temsilcileri, Ataşehir Belediye Başkanı ve başkan yardımcıları, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili ve meclis üyeleri ile STK temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlamaları Siyasi Parti ve STK temsilcilerinin kurumları adına Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile devam etti.

Törenin ikinci bölümünde ise aralarında Battal İlgezdi tarafından Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ak Parti, CHP, MHP, İyi Parti, Vatan Partisi Ataşehir ilçe başkanlıklarının olduğu siyasi parti temsilcileri Baro temsilcisi, muhtarlar, engelliler, ADD, ÇYDD ve Muharip Gaziler Derneği, Ata İzci Grubu’nun de aralarında olduğu STK ve dernek temsilcileri kurumları adına Atatürk Anıtına çelenk sunarak Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu, Ulu Önder, çocuklara 23 Nisan’ bayram olarak hediye eden Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarına şükran ve minnetlerini ifade ettiler.

Çelenk sunumu sonrasında CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Vatan Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Feyzullah Güneş, İyi Parti İlçe Sekreteri yaptıkları konuşmalarla günün önemine değindiler.

Vatan Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Feyzullah Güneş, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan fiili saldırıya dikkat çekip, her meselenin önüne geçtiğine işaret ederek; Kılıçdaroğlu’na yapılan “iğrenç ve alçakça” olarak nitelediği saldırıyı şiddetle kınayarak ve geçmiş olsun dileklerini sundu.

Siyasi partiler ve STK temsilcilerini yanına alarak konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, 23 Nisan 1920’de kurulan  ve tarihimizde önemli izler bırakan, ulusumuzun kurtuluş savaşını üstlenerek başarıyla sonuçlandıran, Cumhuriyetimizi kuran Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99’uncu kuruluş yıldönümü olduğuna işaret ederek; “Bu tarihsel günümüz kutlu olsun. Bu onurlu mücadeleye öncülük eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu onurlu kurumları kurarak, tarihimize yön verenleri, bir kez daha saygıyla, şükran ve minnetle anıyoruz. Türk milleti 100 yıl önce emperyalist ülkeler ve yerli işbirlikçileri onurlu bir mücadele vererek bağımsız cumhuriyetimizi kurdular. Uygar dünyanın bir parçası olarak bize emanet ettiler. Bu aşamada hepimize düşen görev, ülkemizi; daha adaletli, daha gelişmiş ve daha demokratik bir düzeye taşımaktır.” Dedi.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Recep Kenan paylaştı: 22 Nisan 2019 Pazartesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ