logo

Celal Yalçın, ‘Hizmet Kalitesini Daha Yukarıya Taşıyacağız’

Celal Yalçın, ‘Hizmet Kalitesini Daha Yukarıya Taşıyacağız’

31 Mart Yerel Seçimi sürecini anlatan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP örgütü ile hizmet kalitesini daha yukarıya taşıyacaklarını söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “CHP örgütü olarak çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Hep birlikte hizmet kalitesini daha yukarıya taşıyacağız. Bu işin emektarları Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olacak.” Dedi.

31 Mart Yerel Seçimi sürecini www.itvhaber.com ’a değerlendiren CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, en yakın rakibe 20 puan ve 53 binin üzerinde farkla gelen başarının arka planını anlattı.

31 Mart Yerel Seçiminde başarıyı getiren süreci anlatan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Ataşehir’de Onursal Adıgüzel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Ekrem İmamoğlu, il başkanlığımızda Özgür Çelik ve genel merkezimizde Özgür Özel ile birlikte çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Hep birlikte hizmet kalitesini daha yukarıya taşıyacağız. Bu işin emektarları Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olacak.” Dedi.

GENÇ VE DENEYİMLİ BAŞKANIMIZIN ATAŞEHİR’E ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLERİ OLACAK

Güzel olan Ataşehir hizmetlerinin daha iyi bir noktaya taşınacağını söyleyen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın www.itvhaber.com ’a yaptığı açıklamada, “Ayrım yapmadan, herkesin Belediye Başkanı olacak. Cumhuriyet Halk Partili Belediye’nin de neler yapacağını herkese göstermiş olacağız. Genç ve deneyimli belediye başkanımızın Ataşehir’e çok önemli hizmetleri olacağına inanıyorum.” Dedi.

70 GÜNLÜK SÜREÇTE ÇOK ETKİN BİR ÇALIŞMA YÜRÜTTÜK

Seçime hazırlık sürecini anlatan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “31 Mart’ta yaklaşık 70 günlük süreçte, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle başkanlıklarımız, gönüllülerimiz ile birlikte çok etkin bir çalışma yürüttük. Bu çalışmaları yürütürken sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlara, erişebileceğimiz birçok kuruma ve toplum kademesine ulaşarak, onları dinledik. Seçim başarısını hep beraber getirdik. Bu seçim başarısında hem Ataşehir Belediye Başkanı adayı Sayın Onursal Adıgüzel’in etkin çalışması, hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu’nun etkin çalışması yine il başkanımız Özgür Çelik’in etkin çalışması ve genel başkanımız Özgür Özel’in topluma verdiği ciddi mesajların hepsi birleşerek, seçim çalışmasını, çok önemli 7seçim başarısını dönüştürdü.” Dedi.

CHP’NİN İKTİDAR HEDEFİYLE YÜRÜMESİNİN MEŞALESİ YANMIŞ OLDU

Celal Yalçın, Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com ‘a yaptığı seçim çalışmalarına yönelik açıklamalarında, “Ataşehir, İstanbul’da kazandığımız 26 belediyede 6. Sırada 53.000 oy fark atarak Ekrem Bey’de de 54 binin üzerinde fark atarak seçimi kazandık. 18 olan meclis üye sayımızı 21’e çıkardık. Kontenjan üyelerimiz ile birlikte CHP 25’e – Ak Parti 12 meclis tablosu gerçekleşti. Bu sadece İlçe Başkanı olarak benim değil, partimizin tüm kademesinin etkin çalışmasıyla, halkımızdaki gönüllülerin etkin çalışmasıyla birlikte oldu. Seçim, bir arada durarak ve stratejiyi birlikte kullanarak ancak kazanılabilir. Topluma bu güveni bu güzellikleri verdiğimiz için biz de mutlu olduk. Ataşehir, daha önce de kazandığımız bir belediye. 31 Mart’ta İstanbul’da bu belediyelere 12 belediye daha kattık. Seçimden önce hayal edemediğimiz Gaziosmanpaşa’yı, Beykoz’u ve kazanacağımızı umduğumuz Tuzla’yı, Sancaktepe ve Çekmeköy’ü kazanmamız bizim mutluluğumuza daha çok mutluluk kattı. İstanbul’la da sınırlı kalmadı bu başarı. Adıyaman’ı, Kırıkkale, Kilis gibi birçok il ve ilçe Belediyesinin bize katılmasıyla, Cumhuriyet Halk Partisi’nin artık bu süreçten sonra 1. parti olarak iktidar hedefiyle yürümesinin meşalesi yanmış oldu.” İfadelerine yer verdi.

BAŞARI TEK BAŞIMIZA BİZİM DEĞİL

Celal Yalçın, “Bu başarıda Ataşehir üzerinde kimin emeği geçti ise teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarı tek başımıza bizim değil, asılolan Cumhuriyet Halk Partisi. Kolektif çalışma, bir arada uyumlu çalışmanın başarısı. Tüm örgütümüz bu çalışma azmini göstermiş oldu.” Dedi.

31 MART YEREL SEÇİMİ BAŞARISINI BELEDİYE BAŞARISIYLA TAÇLANDIRMAK

Başarılı çalışmayı seçim sonrasında sürdürecek planlarının olduğunu kaydeden Yalçın, “Başarıyı seçim sonrasına taşımak ve sürdürmek için çalışacağız. Planımız bitmedi. Her zaman çalışma planımız var. Seçimde birlikte çalıştığımız birçok kesime teşekkür ziyaretleri yaptık. Ataşehir’e neler yapabiliriz, hizmete yeni neler katabilirizin çalışmalarına ilk gün itibarıyla başladık. Çalışma stratejimizi ve planımızı oluşturmuştuk. Sağ olsun bu anlamda hem çalışkan ve genç belediye başkanımız var. Onunla birlikte Ataşehir’e ve İstanbul’a neler yapabiliriz diye hep çalışacağız.” Diye konuştu.

“CHP’YE TEVECCÜHÜN ARTTIĞINI GÖRÜYORUZ”

Celal Yalçın, Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com için gerçekleştirilen söyleşide şu ayrıntılar yer aldı:

“İstanbul büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem imamoğlu’nun da İstanbul’a kazandırdığı metrolar, öğrenci yurtları gibi kazandırılan birçok kurumun genişletilerek devam etmesi ile bizim bu iktidar yolculuğumuzun meşalesi yanmış olacak. Çünkü ekonomik krizin getirdiği sıkıntılar artık çok derinleşmiş durumda. İnsanlar mutsuz, sıkıntılı… Bu mutsuz ortama bir umut olduğumuzu düşünüyorum. İnsanlar ilçe başkanlığımıza yüzleri gülerek geliyorlar. Bu son hafta içerisinde partiye üye olmak için gelenlerin sayısı iki yüzü geçti. Önce kendimiz giderdik… On line üyelikler bir haftada 2-3 iken 35 – 40’ı buldu. Burada Cumhuriyet Halk Partisi’ne teveccühün arttığını görüyoruz.”

BAŞARIYI DAHA ÜST SEVİYEYE TAŞIYARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ

“İktidara giden yolda bizler bunu daha da geliştireceğiz. Daha önce nerede hata yaptık, nerelerde yanlışlar yaptık? diye sorgulayıp, daha iyiye başarıyı daha iyiye taşıyacağız. Bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri tecrübeli… Her zaman sahada hem ilçe yönetimi, hem kadın ve gençlik kollarımız, hem de mahalle başkanlıklarımız tecrübeli. Bu başarıyı daha farklı bir seviyeye taşıyarak devam ettireceğimizi düşünüyorum.”

EKREM İMAMOĞLU İLE DAHA HIZLI YOL ALACAĞIMIZA İNANIYORUM

“Ataşehir’de Büyükşehir Belediyesi ile birlikte farklı bir yola girdiğimizi gördük. İmar planları çıkmaya başladı. Hizmet noktasında birçok konuyu çözdük. Metro ile Kayışdağı bağlantı yolu bunlardan biri. Daha önce Büyükşehir Belediyesi noktasında hizmet alınamıyordu. Aşık Veysel, Mustafa Kemal, İçerenköy gibi birçok mahallenin imar planlarında çok ciddi yol aldık. Artık meclis çoğunluğunun da olması ile birlikte Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu ile hizmet konusunda çok daha  hızlı yol alacağımıza inanıyorum.”

TEPKİSİNİ HALK SANDIKTA GÖSTERDİ

“Yeni Çamlıca, Mimar Sinan ve Mevlana’da tapular verilmeye başlandı. Aslında çok kolay bir yetki devri bunca zaman neden yapılmadı? Tepkisini halk sandıkta gösterdi. Bu mahallelerde 1. parti olmayı, ya da oyumuzu çok çok ciddi artırmayı sürdürdük. Vatandaşın sorununun çözümü noktasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ataşehir’e çok ciddi hizmet getireceğini ilerleyen günlerde göreceğiz. İçerenköy’de bir yüzme havuzu yapılıyor. Esatpaşa’da Spor Kompleksi yapılmıştı. Kreşler yapılıyor. Çamaşırcı Deresi, Kurbağalı Dere yaşam vadileri projelerinde de birçok spor tesisi, sosyal tesisler, spor alanları gibi hizmet alanları geliştireceğiz.”

BELEDİYE NASIL KAZANILIRI HEP BERABER PLANLADIK

“2009’da belediye kurulduğunda bir masa ve sandalye vardı. 15 yıl kurucu başkanımız Battal İlgezdi’nin Ataşehir’e çok büyük hizmetleri oldu. Kültür merkezleri açtık. Sağlık merkezleri açtık. Binlerce kişiye hizmetler veriliyor. Siyasette vefanın önemli olduğunu düşünüyorum. Gelişen süreçte adaylık belirlenmesinde beraber konuştuk. Bazı durumları belirledik. Hem Kurucu Belediye Başkanımız, hem de belediye başkan adayımızın konuşması ve sohbet ortamını bulduğunda, Belediye nasıl kazanılırı hep beraber planladık. Ve onun başarısına da sahada gördük. Birçok spekülasyon oldu, konuşuldu. Ataşehir birliktelik havasını her zaman olduğu gibi yansıttı. 53.000 oy fark attığımız bir sürece evrildi. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi…”

GEÇMİŞ DÖNEM YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİN ÜSTÜNE KOYARAK DEVAM

“Kemal Atatürk’ün bize iki büyük emanet var; biri Cumhuriyet Halk Partisi ve diğeri de cumhuriyetimiz. Hem kurucu belediye başkanımız Battal İlgezdi ve belediye başkanımız Onursal Adıgüzel kurum temsiliyetini en iyi şekilde koruyarak; örgütümüzde sahada kapı kapı, ev ev gezerek bunu en güzel şekilde taçlandırdı. Bunun olumsuz örnekleri de var. Bazı başka ilçelerde sonuçlarını da gördük. İlçe başkanı olarak benim de çok mutlu olduğum bir tablo oldu. Geçmişi, vefayı anlatacağız ki ileriye daha iyi görelim. Geçmiş dönem yaptığımız hizmetlerin üstüne koyarak, daha fazlasını yaparak, bunu devam ettireceğimize inanıyorum. Ataşehir benim kendi doğduğum büyüdüğüm yer. Taş üstüne taş kim koyarsa Ataşehir’de onun yanında olacağız. Biz onun destekçisi olacağız…”

HİZMETLERİ DAHA İYİ BİR SEVİYEYE TAŞIMAK HEPİMİZİN AMACI

“Belediye Başkanımız Onursal Adıgüzel 1 ay oldu Belediye Başkanı olalı. 39 yaşında ve geçmiş dönemde milletvekilliği, genel başkan yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunmuş. Ve en önemlisi Ataşehirli olan bir Belediye Başkanı olması bizim için mutluluk verici. Ekibi ile ve kadrosu ile çok başarılı imza işlere imza atacağına, hizmet kalitesini daha yukarıya çekeceğine inanıyorum. Önceden Güzel hizmetler vardı. Bu güzel hizmetleri daha iyi bir seviyeye taşımak hepimizin amacı… Cumhuriyet Halk Partisi’nin mirasını Ataşehir’de diğer ilçelerde yaptığımız güzel işlerle iktidarı hedefleyen bir noktaya taşımak, hepimizin ortak beklentisi. Belediye başkanımız ekibi ile kadrosuyla daha önceki hizmetlerle marka şehir olan Ataşehirimizi yeni hizmetlerle daha üst seviyeye taşıyacağımızı düşünüyorum.”

DAHA YEŞİL, DAHA YAŞANABİLİR ATAŞEHİR

“Yakın zamanda sebze halinin taşınması gündemde. Onlar gümrüğü betona boğarken, biz hal alanını yeşil alan açacağımız bir süreci göreceğiz. Daha yeşil, daha yaşanabilir Ataşehir’i nasıl yaratabiliriz. Bunu konuşacağız yeni belediye başkanımızla. Güzel olan Ataşehir hizmetlerinin daha iyi bir noktaya taşınacağını söylüyoruz. Bizler de Ataşehir örgütü olarak başkanımızın yanında, destekçisi olacağız. Belediye herkese hizmet eden bir kurum. Sadece Cumhuriyet Halkı Partisine hizmet eden bir kurum olmaz. 420.000 Ataşehirliye hizmet edecek konumda. Ayrım yapmadan, herkesin Belediye Başkanı olacak. Cumhuriyet Halk Partili Belediye’nin de neler yapacağını herkese göstermiş olacağız. Genç ve deneyimli belediye başkanımızın Ataşehir’e çok önemli hizmetleri olacağına inanıyorum.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ