logo

TÖDEB Başkanı Ufuk Bilgetekin, ‘İlki Gerçekleştirmenin Gururunu Yaşıyoruz’

TÖDEB Başkanı Ufuk Bilgetekin, ‘İlki Gerçekleştirmenin Gururunu Yaşıyoruz’

TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, TÖDEB Agora Fintech Fuarı ile ilgili “Bir ilki gerçekleştirmenin gururu ve sevincini yaşıyoruz.” Dedi.

Recep Kenan /  itvhaber.com

Türkiye Ödeme Ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Vizyon Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ufuk Bilgetekin, TÖDEB Agora Fintech Fuarı ile ilgili “TÖDEB olarak bir ilki gerçekleştirmenin gururu ve sevincini yaşıyoruz.” Dedi.

TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, yaptığı açıklamada, “TÖDEB olarak, gururla bir ilke daha imza atarak TÖDEB Agora Fintech ile uluslararası fintek ekosistemine ev sahipliği yaptık.  Bizi yalnız bırakmayan ve destekleyen kamu kurumlarına, fuarda yer alan markalara, tüm konuşmacılara ve binlerce ziyaretçiye teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, TÖDEB Agora Fintech Fuarı ile ilgili açıklamalarında şu ayrıntılara yer verdi:

“TÖDEB olarak bir ilki gerçekleştirmenin gururu ve sevincini yaşıyoruz. TÖDEB Agora Fintech Fuarı’nın açılışıyla birlikte Türkiye’nin fintek ekosistemine yeni bir soluk getirmeye başladık. Ulusal ve uluslararası arenalarda ülkemizi temsil etmek ve iş birliklerimizi güçlendirmek için katıldığımız birçok fuarın ardından, kendi fuarımızı düzenleyerek uluslararası fintek ekosistemine ev sahipliği yapıyoruz. Değerli uzmanlar, sektör temsilcileri ve uluslararası dernek yöneticilerini ağırlıyoruz.”

“25 Nisan 2024, TÖDEB için ve Türkiye’nin finans ve teknoloji ekosistemi için önemli bir dönüm noktası olacak. TÖDEB üyesi ödeme ve elektronik para kuruluşları ile fintek sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızla birlikte, sektörümüze yeni bir yön vereceğiz. Agora Fintech, TÖDEB’in fintek sektörünü kucaklamasının bir simgesi olarak anılacak.”

“TÖDEB olarak, tüm katılımcıların her ziyaretçinin global finans dünyasıyla etkili etkileşimler kurabileceği bir ortam sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İspanya, İngiltere, Nijerya, Bahreyn, Avrupa Birliği gibi farklı bölgelerden gelen önemli paydaşları ağırlayarak, Türk finteklerinin yeni pazarlara açılmasına olanak sağlayacak değerli girişimci ve yatırımcılarla iş birliği yapacağız. Ayrıca, sektörümüzü ileriye taşıyacak genç yetenekler de bu önemli etkinliğe ücretsiz olarak katılacaklar.”

“Agora Fintech Fuarı, ulusal ve uluslararası alanda kapılar açacak ve Türkiye’nin fintek dünyasındaki konumunu güçlendirecek 50’ye yakın stantla sizleri bekliyor. Bu stantlarda, sektör liderlerinin yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, BKM ve KKB gibi kuruluşlar da yer alacak. Kamu ve özel sektörün ekosistem için iş birliğini hedefleyen bu etkinlik, TÖDEB için büyük bir mutluluk kaynağıdır.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ