logo

23 Nisan’da Ataşehir Kaymakamı Yusuf Saygan

23 Nisan’da Ataşehir Kaymakamı Yusuf Saygan

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı’nda her yıl yapılan koltuk devride Ataşehir İlçe Kaymakamlığı makamına Ata İlkokulu öğrencisi Yusuf Saygan oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı makamına Yusuf un en iyi şekilde görev yapacağına inandığını söyleyen Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, gençlerin daha vizyoner olduğunun altını çizerek, “Ben çocuklarımıza güveniyorum. Tebrik ediyorum. Çocuklarımız geleceğimiz. Geleceğimiz çok daha iyi olacak onlar sayesinde.

Okul müdürü Maksuda Kılıçaslan ve öğretmeni Zeynep Dilek Oğuz ile tüm öğretmen ve öğrencileri adına kendisini davet eden Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a teşekkür eden Ata İlkokulu 3.sınf öğrencisi Yusuf Saygan, “25 km karelik alana sahip olan 17 mahalleli, 450 bin nüfusa sahip 11 yıllık Ataşehir’deki fakir ailelere yardım etmek istiyorum. Bizler için canlarını feda eden şehit aileleri ve gazilere yardımda bulunulmasını istiyorum. İstanbul’un en büyük 3. Tepesi Kayışdağı’na gözlem merkezinin kurulmasını rica ediyorum. Robotik çağa giriyoruz. Kodlama ve yapay zeka üzerine çocuk bilim akademisi kurulmasını istiyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ