logo

4 İlle Birlikte Ak Parti Çankırı 7. Olağan İl Kongresi Yapıldı

4 İlle Birlikte Ak Parti Çankırı 7. Olağan İl Kongresi Yapıldı

Tek liste ile gidilen Ak Parti Çankırı 7. Olağan İl kongresi 4 il ile birlikte ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılımı ile gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Çankırı 7. Olağan İl kongresi ve diğer iller Artvin, Bilecik, Gaziantep ve Iğdır’ın olduğu 5 il kongresi Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılımı ile gerçekleştirildi.

Mevcut başkan adaylığında ve tek liste ile girilen AK Parti Çankırı 7. Olağan İl Kongresi’nde Abdulkadir Çelik ve listesi delegelerden güven alarak mevcut başkan ile devam kararı çıktı.

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonunda Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılımı ile gerçekleştirilen AK Parti Çankırı 7. Olağan İl Kongresi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ak Parti Çankırı ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye başkanları, delegeler ve STK temsilcilerinin de aralarında olduğu davetliler katıldı.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, “Çankırı İl Başkanlığı 7. Olağan Kongremizi Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemi ile katılımıyla, Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz, Ak Parti Genel Sekreterimiz Fatih Şahin, Teşkilat Başkan Yardımcımız İstanbul Mv.Halis Dalkılıç, Milletvekillerimiz, birbirinden değerli katılımcılarımız ve tüm teşkilatımızın teşrifleriyle büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik.” Dedi.

ESKİ VE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Kongreye katılarak destek verenlere, eski ve yeni yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Abdulkadir Çelik, teşekkür mesajında; “Kongremize uzaktan yakından gelen tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyor, bu güne kadar görev yapmış olduğumuz değerli Yönetim Kurulu üyelerime şükranlarımı sunuyor yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerimize başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, AK Parti Çankırı 7. Olağan İl Kongresi ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz AK Parti Çankırı 7. Olağan İl Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Emeklerinden dolayı önceki dönem yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, İl Başkanımız Abdulkadir Çelik ve yeni yönetimine muvaffakiyetler diliyorum. “ ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ