logo

8 Mart Etkinlikleri Mutfak Atölyesine Dönüşecek

8 Mart Etkinlikleri Mutfak Atölyesine Dönüşecek

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Ataşehir’deki etkinliklerden elde edilecek gelirle Çorum Kargı’da emekçi kadınların kuracağı mutfak atölyesine destek olunacak.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Ataşehirli kadınlar müzik ve tiyatroyla kutlayacak. Etkinliklerden elde edilecek gelirle Çorum Kargı’da emekçi kadınların kuracağı mutfak atölyesine destek olunacak.

Ataşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ataşehirli kadınlar için Emekçi Kadınlar Günü’nde etkinlikler hazırladı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde daha önce hiç konsere ve tiyatroya gitmemiş 400 kadınla bir araya geliyoruz.

Televizyon programında özellikle kadınları ve aileyi koruyan tavrından ötürü halkın sevgisini kazanan değerli sanatçı ve televizyon yorumcusu Seren Serengil’in konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte kadın cinayetlerine dikkat çekebilmek için bestelediği “Erkeksen Dokunma” isimli şarkısıyla “Altın Palmiye” ödülü kazanan Poyraz Özer canlı performans sergileyecek.

8 Mart Perşembe günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde (MSKM) saat 14.00’da başlayacak Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kokteylle açılacak.

Açılış konuşmalarının ardından Ataşehir Popüler Müzik Korosu kısa bir müzik dinletisi yapacak.

Yota Doğaçlama Tiyatro Ekibinin seyircilerin katılımıyla gerçekleşecek gösterisi 14.30’da, Poyraz Özer’in vereceği konser ise 15.00’da başlayacak.

Ücretli olacak etkinlik biletleri, Atlas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından satılacak. Biletlerden elde edilecek gelirin tamamı, Çorum Kargı ilçesinde emekçi kadınların kuracağı ve satış yapabilecekleri bir mutfak atölyesinin kurulması için bağışlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ