logo

Beylikdüzü’nde 34 Projenin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni Yapıldı

Beylikdüzü’nde 34 Projenin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni Yapıldı

Beylikdüzü Belediyesi, 14 tesis ve 20 parkın toplu açılış ve temel atma töreni Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve İBB Başkanı İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Beylikdüzü Belediyesi, 20 park ve 14 tesisin toplu açılış ve temel atma töreni ile toplamda 34 yeni projeyi ilçeye kazandırdı.

Her yaştan Beylikdüzülü için daha yaşanabilir bir kent tasarlayan, kentsel hizmetlerin daha iyi sunulması için kurumları destekleyen Beylikdüzü Belediyesi,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın katıldığı  toplu açılış ve temel atma törenleriyle 34 yeni projeyi ilçeye kazandırdı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 7 Ocak Cuma günü gerçekleşen törenle; yeni tesisler, merkezler, parklar ve kreşler başta olmak üzere 28 projenin açılışı yapılırken 6 önemli projenin de temeli atıldı.

BEYLİKDÜZÜ’NE HAYIRLI OLSUN

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Beylikdüzü Belediyemizin, içinde parklar, kreşler, spor tesisleri, afet yönetim merkezinin de olduğu 14 tesis ve 20 parkın toplu açılış ve temel atma törenine katıldık. Beylikdüzü’ne hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

BEYLİKDÜZÜ’NR 34 YENİ TESİS

Beylikdüzü Belediyesi, 20 park ve 14 tesisin toplu açılış ve temel atma töreni ile toplamda 34 yeni tesisi ilçeye kazandırdı. Beylikdüzü, “Bugüne Nefes, Yarına Umut” olacak yeni ve donanımlı alanlarına kavuştuğu tören kapsamında Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi, Beylikdüzü Mutfak, Afet Sonrası Kapalı Barınma Alanı ve Lojistik Destek Merkezi, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, Gürpınar Aşık Veysel Kütüphane ve Etüt Merkezi, Beylikdüzü Geri Dönüşüm İşçileri Destek Projesi ve Atık Ara Depolama Merkezi ile 20 parkın açılışı gerçekleşti.

Yakuplu Anne-Çocuk Merkezi ve beş kreşin de temeli atılan törenle, atanamayan genç öğretmenler için sembol haline gelen Öğretmen Fedai Altun’un ismini taşıyacağı kapalı spor tesisi projesinin de tanıtımı yapıldı. Törenin devamında Gürpınar Polis Merkezi Amirliği ile Beylikdüzü Müftülüğü, Mevlana Camii Kur’an Kursu ve Taziye Evi de hizmete açıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ