logo

Küçükçekmece’de Boş Arsada Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

Küçükçekmece’de Boş Arsada Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

Küçükçekmece’de boş arsaya terk edilen yeni doğmuş bebek bulan H.K.’nın ihbar üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri teslim aldığı bebeği tedavi için hastaneye götürdü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükçekmece ilçesi Halkalı Caddesinde bir site yanındaki boş arsadan yeni doğmuş bir bebek bulan H.K. 155 ihbar hattına bildirmesi üzerine teslim alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü bebeğin tedavisi için hastaneye götürdüler.

Polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmada güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi neticesinde şüpheli bir şahsın kucağında bebek ile yöneldiği boş araziye bebeği bıraktıktan sonra hızlı kaçtığını tespit ettiler. Şahsın kaçtığı güzergâh üzerindeki güvenlik kamera görüntüleri inceleyen polis, özel ve devlet hastaneleri ile iletişime geçilerek bebeğin terk edildiği tarih ve yakın tarihlerde dünyaya gelen erkek bebek bilgileri temin edilmiş, İlimiz Küçükçekmece ilçesinde bulunan bir hastanede Cansel K. (22) isimli şahsın doğum yaptığı, ancak bebeğin nüfus kaydının yapılmadığının belirledi.

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, Cansel K. ve  bebeğin babası olduğunu beyan ettiği Cüneyt A. (25) isimli şahıs Kanarya Mahallesindeki ikametinde, Cüneyt A. isimli şahsa yardım ettiği belirlenen Yusuf K. (22) isimli şahıs ise 01.45 sıralarında Florya Caddesindeki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan ve aynı gün “Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali” suçundan haklarında işlem yapılan şahıslar, sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı.  Polis tarafından koruma altına alınan bebeğin tedavisi devam ettiği belirtildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ