logo

İçerenköy Dernek Yönetimi Başkan İlgezdi’yi Ziyaret Etti

İçerenköy Dernek Yönetimi Başkan İlgezdi’yi Ziyaret Etti

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir grup Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Niyazi Yaman başkanlığındaki İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Kendisini ziyaret eden İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Yoktan var ettiğimiz Ataşehirimizin 17 mahallesinde olduğu gibi, İçerenköy Mahallemizde de el ele çok daha güzel günlere yürüyeceğiz.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulunu belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve keyifli sohbetleri için çok teşekkür ederim. Yoktan var ettiğimiz Ataşehirimizin 17 mahallesinde olduğu gibi, İçerenköy Mahallemizde de el ele çok daha güzel günlere yürüyeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ