logo

Kültür ve Sanatın Yeni Cazibe Merkezi Fişekhane Tiyatro İle Dopdolu

Kültür ve Sanatın Yeni Cazibe Merkezi Fişekhane Tiyatro İle Dopdolu

Tiyatro oyunları, konserler, sinema gösterimleri, ses getiren sergiler ve özel etkinliklerle İstanbul’da kültür ve sanatın yeni cazibe merkezi Fişekhane, tiyatro ile dopdolu.

Teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, bu alanda gerçekleştirdiği işbirliklerine İstanbul’da kültür ve sanatın yeni cazibe merkezi olan Fişekhane’yi de ekledi.

İstanbul’u kültür sanat ile buluşturan Fişekhane’nin biletleri artık Biletinial’da

Tiyatro oyunları, konserler, sinema gösterimleri, ses getiren sergiler ve birbirinden özel etkinliklerle İstanbul’da kültür ve sanatın yeni cazibe merkezi olan Fişekhane’nin etkinlik biletleri artık Biletinial üzerinden sanatseverlerle buluşacak.  Bu yeni iş birliği ile kullanıcılar Fişekhane programda yer alan tüm etkinliklere zahmetsizce ve üst düzey kullanıcı memnuniyetiyle erişebilecek.

Teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, bu alanda gerçekleştirdiği işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Biletinial’ın online biletleme hizmeti sunduğu kurumlar arasına;dünya standartlarında yapılan restorasyonun ardından kültür-sanat gastronomi, eğlence ve iyi yaşam alanında etkinlikler ve mekanları ile şehrin yeni buluşma merkezi olan Fişekhane de eklendi.  Fişekhane, 170 yıllık tarihi ambiyansı, açık hava mekanları, şef restoranları, sanatsal faaliyetleri ile açıldığı günden bu yana bölgeye değer katmaya devam ediyor.

“2023’e Yeni İşbirlikleri İle Giriyoruz”

Tiyatro oyunları, konserler, sinema gösterimleri, ses getiren sergiler ve birbirinden özel etkinliklerle sanatseverlerle buluşan Fişekhane’nin programında yer alan etkinliklerin biletleri artık Biletinial üzerinden satılacak. Biletinial’ın kurumsal olarak hizmet verdiği merkezlerin sayısının her geçen gün artığını belirten Biletinial Kurumsal Satış Direktörü Leyla Ünal, “Biletinal olarak en güçlü motivasyonumuz eğlenceyi herkes için erişilebir kılmak. Kurumlar ile yaptığımız iş birliklerini bu noktada çok önemsiyoruz. Bugüne kadar iş birliği yaptığımız kurumlar arasında; Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı tüm birimler, Türkiye Voleybol Federasyonu, önde gelen sinema grupları, özel ve şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır. Bizi online biletlemede güçlü kılan unsurlar ise sahip olduğumuz teknoloji ve yazılım gücümüz ile müşteri odaklı hizmet yapımız. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun biletleme partneri olarak bu hafta Balkan Voleybol Birliği (BVA) ile önemli bir iş birliğine imza atmıştık.  Fişekhane’nin online biletleme partneri olarak bizi tercih etmesi, Balkan Voleybol Birliği ile birlikte 2023’e güzel bir başlangıç oldu bizim için.”

Fişekhane’de Tiyatro İle Dopdolu Bir Ay

Avrupa Yakası’nın kültür sanat ve eğlence hayatına yeni soluk getirmeyi amaçlayan Fişekhane’nin Ocak 2023 etkinlik takviminde hem yetişkinler hem de çocuklar için beğeni toplayan sahne programları ön planda.

Fişekhane’de yeni yılın ilk ayında sahne alacak oyunlar şöyle;18 Ocak’ta “Sır”, 19 Ocak’ta “Mağrur Fil Ölüleri”, 20 Ocak’ta “Son Ada”, 22 Ocak’ta “Lal Hayal”, 23 Ocak’ta “Cimri”, 24-25 ve 26 Ocak’ta“Toz”, 30 Ocak’ta “Bütün Kadınların Kafası Karışık”.

Çocuklar için ise; 21 Ocak’ta “Pinokyo Müzikali, 22 Ocak’ta“Çizmeli Kedi”, 23 Ocak’ta“Sindirella”, 24 Ocak’ta“Balerin Prensesler”, 25 Ocak’ta “Oyuncak Hikayesi”, 26 Ocak’ta“Oz Ülkesi”, 27 Ocak’ta“Alaaddin’in Sihirli Lambası”, 28 Ocak’ta“44 Kedi Müzikali”, 28 Ocak’ta“Jazz for Kids”, 29 Ocak’ta“Burnunu Kaybeden Palyaço”, 30 Ocak’ta Kırmızı Pabuçlar, 31 Ocak’ta“Kırmızı Başlıklı Kız” sahnede olacak.

Sahne programında klasik ve caz müziklere de yer veren Fişekhane,17 Ocak’ta İstanbul’da yaşayan dört çellist arkadaştan oluşan Cello Paradiso’yu ve 31 Ocak’ta piyanoda Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan Krem Görsev Trio’yu dinleyicileri ile buluşturacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ