logo

Abdurrahim Albayrak’ın Torunu Batuhan Bostancı Son Yolculuğa Uğurlandı

Abdurrahim Albayrak’ın Torunu Batuhan Bostancı Son Yolculuğa Uğurlandı

Uzun yıllar Galatasaray Kulübü’nde yöneticilik yapmış, iş insanı, Abdurrahim Albayrak’ın önceki gün hayatını kaybeden 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı uğurlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Abdurrahim Albayrak‘ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Galatasaray Kulübü Eski 2. Başkanlarından Abdurrahim Albayrak’ın hayatını kaybeden 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Eyüp Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK’IN TORUNU BATUHAN BOSTANCI TOPRAĞA VERİLDİ

Beşiktaşlı iş insanı Asil Bostancı’nın oğlu, Galatasaray Kulübü Eski 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın da torunu olan Batuhan Bostancı dün Nişantaşı’nda bir AVM’nin 4’üncü katından düşerek hayatını kaybetmişti. 15 yaşında hayatını kaybeden Batuhan Bostancı toprağa verildi.

Batuhan Bostancı’nın cenaze törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Kulübü eski Başkanları Faruk Süren ile Adnan Polat, siyaset, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri, Bostancı ve Albayrak ailelerinin yakınları ile Batuhan Bostancı’nın arkadaşları katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ