logo

ADD Ataşehir Şubesi’nin 23 Nisan Şenliği Düzenledi

ADD Ataşehir Şubesi’nin 23 Nisan Şenliği Düzenledi

Zamani Oğuz Şahin başkanlığındaki ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Ataşehir Şubesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği şenlik başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

ADD Ataşehir Şubesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen şenliklerde çocuklara yönelik folkları gösterisi, atölyeler, tiyatro oyunları, karakalem resim sergisi, kermes, şişme oyun parkurları benzeri etkinlikler yer alıyor.

ADD Ataşehir Şubesi tarafından düzenlenen 27 Nisan Cumartesi günü başlayan 23 Nisan şenliğinde Bizim Çocuk Özel Eğitim Folklor Ekibi, Hababam Sınıfı Şarkılarını seslendiren “Hababam Vokal Grubu” ile birlikte; Çocuk Tiyatrosu, Şavaş Göztepe Müzik Dinletisi, Bizim Çocuk Özel Eğitim Merkezi Atölyeleri, ADD Atölyeleri, Çekilişler, Kermes, Yiyecek Stantları yer alıyor.

HABAM SINIFI ATAŞEHİR'DE

Recep Kenan paylaştı: 27 Nisan 2019 Cumartesi

Çeşitli atölye çalışmalarının yer aldığı 23 Nisan Şenliği, 27 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da Hababam Sınıfı’nın ünlü oyuncuları Tuncay Akça, Ahmet Arıman ve Teoman Ayık’ın sergilediği Hababam Vokal Grubu’nun çocuklarla buluşması ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliğinde ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Ataşehir Şubesi’nin 27-28 Nisan tarihlerinde düzenlediği etkinliklerle, Hababam Vokal Grubu, Çocuk Tiyatrosu, atölyeler ve şişme oyun alanları ile kermeslerin yer alacağını kaydeden, Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi Başkanı Zamani Oğuz Şahin, “23 Nisan 1920’de Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Büyük Meclisi’nin kurulması ve egemenliğin Türk Milletinin demesi ile birlikte geleceğimizi de çocuklara armağan etti. Biz de çocuklarımızı geleceğimiz olarak gördüğümüz için, etkinlik düzenlemeyi düşündük. Bizim için çok anlamlı ve önemli. Bütün katkı verenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Folklor Ekibi ve özel çalışma atölyeleri ile 23 Nisan şenliklerine katılan Bizim Çocuk Özel Eğitim öğrencilerinin folklor ekibinin gösterileri ile sahne aldığını ifade eden Umut Malyemez, Bizim Çocuk Özel Eğitim öğrencisi engelli çocukların atölye çalışmaları ile çocukların gelişmelerine katkı vermeyi amaçladıklarını kaydetti.

Engin Arda ve Eda Zafer’in sunumu ile gerçekleşen, çeşitli eğlence ve oyunlarla ve atölye çalışmalarının süreceği 23 Nisan şölenin 2.günü olan 28 Nisan Pazar günü saat 17.00’da sanatçı Savaş Gövtepe, vereceği konserle çocuklarla buluşacak.

27 ve 28  Nisan günleri 2 gün sürecek  ADD Ataşehir Şubesi 23 Nisan Şenlikleri Ataşehir Amfi Tiyatro Parkı’nda gerçekleşecek.

ADD Ataşehir Şubesi 23 Nisan Şenlikleri:

Yer:  Ataşehir Amfi Tiyatro Parkı / Atatürk Mahallesi

(Kamelya Çarşı altı)

Tarih: 27 -28 Nisan

Recep Kenan paylaştı: 27 Nisan 2019 Cumartesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ