logo

Adıyaman’da Polis Memurundan Meslektaşlarına Kurşun Yağmuru: 2 Şehit

Adıyaman’da Polis Memurundan Meslektaşlarına Kurşun Yağmuru: 2 Şehit

Adıyaman’da cinnet geçirdiği iddia edilen bir polis memuru, amirlerinin de aralarında olduğu karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı. 2 Amir şehit oldu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Adıyaman‘da karakoldaki meslektaşlarına ateş açan polis memuru, meslektaşlarına kurşun yağdırdı. Olaya karışan polis, müdahale ile etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Adıyaman’daki karakolda yaşanan olayla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’nün şehit olduğunu duyurdu.

Alınan bilgiye göre, Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi‘nde görev yapan polis memuru, henüz bilinmeyen bir sebeple meslektaşlarına ateş açtı. Olay üzerine Adıyaman’daki polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Ekipler Amiri G.Ö.’nün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu açıklandı.

 Şehit polislerin naaşı, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

BAKAN YERLİKAYA AÇIKLADI: 2 ŞEHİT

Adıyaman’daki olay ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  “Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır.” ifadeleri kullandı:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  açıklamasında; “Olayın faili S.U.Ş., etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur.
    Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.” İfadelerine yer verdi.

ADIYAMAN VALİLİĞİ AÇIKLADI: ADLİ VE İDARİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

Olayın faili olduğu açıklanan “Polis Memuru”nun bacağından vurularak etkisiz hale getirildiğini belirten Adıyaman Valiliği, konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını belirtirken, olayın faili S.U.Ş.’nin bacağından yaralandığını ve gözaltında olduğunu duyurdu.

Adıyaman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bugün saat 20:15 sıralarında, İlimiz Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan Polis Memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü ağır yaralamıştır. Olayın faili Polis Memuru S.U.Ş., görevli personel tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilmiş ve gözaltına alınmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü. ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ