logo

AEDD BAŞKANI VE YÖNETİMİ ÜYELERLE BULUŞTU

AEDD BAŞKANI VE YÖNETİMİ ÜYELERLE BULUŞTU

Nevzat Ağbulut başkanlığındaki Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği yeni yönetimi Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen toplantıda üyelere tanıtıldı

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Genel Kurulda Nevzat Ağbulut başkanlığında oluşan Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (AEDD) yeni yönetimi Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda tanıtılırken yeni yönetim kurulu yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’ndeki toplantıya Nevzat Ağbulut başkanlığında oluşan Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (AEDD) yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ve ilçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ataşehir Belediye Meclis CHP Üyesi ve Engelli Komisyonu Başkanı Süleyman Karadağ, Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Üyesi Mehmet Korkmaz, STK temsilcileri ve AEDD üyeleri katıldı.

Kurucu ve kendinden önceki başkan Birol Ekşi’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (AEDD) Başkanı Nevzat Ağbulut, 2003 yılında Küçükbakkalköy’de kurulan derneklerine hizmetleri geçenlere teşekkür ederek; “Ülkemizin birliği ve dirliğini hedef alan terör saldırılarını lanetliyor, şehitlere rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyorum. Derneğimiz engelli kişilerin topluma kazandırılması ve sorunların giderilmesinde köprü görevi üstlenmiştir. Bu çalışmalarda bizlere destek veren Battal İlgezdi başkanlığındaki Ataşehir Belediyesi’ne siyasi partilerimize ve diğer kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

FETÖ OKULLARINDAN BİRİ “ENGELLİ MERKEZİ” OLSUN

Engellilerin sorunlarına değinen, çözümüne yönelik önerilerini dile getiren Ataşehir Belediye Meclis CHP Üyesi ve Engelli Komisyonu Başkanı Süleyman Karadağ, İktidarın Ataşehir’deki temsilcisi olduğunu ifade etiği Ak Parti İlçe Başkanı Av.M. Naim Yağcı’dan, Ataşehir’de el konulan FETÖ okullarından birinin “Engelli Merkezi” olarak tahsisinin sağlanmasında desteğini istedi.

İktidara geldikleri günden buyana engelli haklarında sağladıkları iyileştirmeleri anlatan Ak Parti İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı konuşmasında, 14 yıllık iktidarlarında engellilerin bir çok kazanımlar elde ettiklerini söyledi. Naim Yağcı, hükümetin engellilere yönelik çalışmaların sürdüğünü, koşullar ve haklarında iyileştirme yapmaya devam edeceklerini, yeni projeleri hayata geçrmeye devam edeceklerini kaydetti.

Nevzat Ağbulut başkanlığındaki yeni Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (AEDD) Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Nevzat Ağbulut
Alper Kökçü
Sibel Tathan
Gülseren Ürek
Canan Tepebaşı
Dilek Doğaç
Şenay Şen Günaydın
Hacer Gözlügöl
İrfan Yılmaz
Erol değirmenci
Türkmen Akkaya
Alpay Aslan
Gülüzar Karakuş
Tülay Uçar
İbrahim Bir
İsmail Yazıcı
Esra Ersoy
Hüseyin Güneş

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ