logo

Afife Jale’nin Hastanedeki Son Gecesi ‘Afife’ İle Ataşehir’de

Afife Jale’nin Hastanedeki Son Gecesi ‘Afife’ İle Ataşehir’de

Türk tiyatro tarihine damgasını vurmuş olan Afife Jale’nin hastanedeki son gecesinin anlatıldığı “Afife” adlı tiyatro oyunu NOVADA AVM Ataşehir Belediyesi CSEM’de seyirciyle buluşuyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi ve Türkiye sakatlar Derneği ortaklığında sosyal sorumluluk projesi kapsamında Afife Jale’nin hastanede yaşadığı son gecesinin anlatıldığı Cem Kenar’ın yazıp yönettiği Afife adlı tiyatro oyunu Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda sahneleniyor.

Hastanedeki son gecesinin aktarıldığı Türk tiyatro tarihine damgasını vurmuş olan Afife Jale’yi Aslı İktu sahneye taşıyor. Tiyatroseverler 60 dakikalık oyunu ücretsiz izleyebilecek.

Cem Kenar’ın yazıp yönettiği oyunda Afife Jale’nin hastanede yaşadığı son gecesi anlatılıyor. Türk tiyatro tarihine damgasını vurmuş olan Afife Jale’nin Hastanedeki son gecesi… Dalgalı geçen hayatının en sakin dönemi Bestekar Selahattin Pınar İle yaşadığı dönemdir. Son gecesinde hatırladığı şeyler; Selahattin Pınar ve tiyatroya olan tutkusudur İç içe geçen tutku hayatta ayakta durmasına yetmeyecektir.

Yazan/Yöneten: Cem Kenar

Reji Asistanı: Yağmur Ünal

Oynayan: Aslı İktu

Oyun süresi: 60 dk.

22 Şubat Cuma saat :20.00

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Merkezi (CSEM)

NOVADA AVM – Küçükbakkalköy/Ataşehir

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ