logo

Ak Parti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Yürüyüşle Kutladı

Ak Parti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Yürüyüşle Kutladı

 ak-kadin_Ataşehir AK Parti Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’nde, ilçe merkezinden İçerenköy Ak Nokta’ya kadar yürüyerek Kadınlar Günü’nü kutlayıp, kadına şiddeti protesto ettiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, AK Parti 1.Bölge Milletvekili aday adaylarından Dr. Osman Arıkan, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ve Gülşen Yiğit, Ataşehir Belediye Meclis üyesi İsmail Levent, Sinan Ayrancı ve Selami Kaplan’ın da aralarında olduğu ilçe yöneticileri ve kadın kolları yöneticileri ile partili kadınlar katıldı.

ak-kadin_6-1

 

8 Mart’ın Dünya kadınlarının büyük çaba sarf ettikleri bir gün olduğunun altını çizen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül; “Türkiye son 13 yılda insan hakları açısından dünyanın iyi konumda olduğu ülkeler arasına girmiştir. Yine bizim hükümetimiz döneminde mecliste seçilmiş kadın sayısı yüzde dört iken, yüzde on dörde çıkmıştır. Bu dönemde sayının daha fazla olacağını düşünüyoruz. Kadın annedir, eştir, kardeştir, abladır bilinci ile hareket ederek; erkekler bütün kurumlar, STK’lar, medya ve konuya duyarlı kesimler elini taşın altına koymalıdır. Bu kapsamda hepinizi bizlerle çalışmaya davet ediyorum. Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyor; eziyetsiz, zulümsüz ve şiddetsiz bir dünya diliyorum” dedi.

 

ak-kadin_6-

Her günün kadınlara takdim edilen günler olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı; “Kadınları bir gün değil, her gün hatırlandığı, değerinin kendilerine takdim edildiği günler olması dileği ile tüm annelerimizin, tüm dünya kadınlarının, mazlum kadınların, ezilmiş; zulüm altında kalmış olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü bir kez daha tebrik ediyor, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum” sözleri ile 8 Mart kadınlar Günü’nü kutladı.

ak-kadin_6

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ