logo

AK Parti 81 İl Adaylarını Açıkladı, İlçe Adayları Cumartesi Açıklanıyor

AK Parti 81 İl Adaylarını Açıkladı, İlçe Adayları Cumartesi Açıklanıyor

AK Parti, Ankara ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında 48 ilde 31 Mart 2024 Yerel Seçimi belediye başkan adaylarını açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

7 Ocak’ta İstanbul’da 26 ilin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, Ankara’daki ikinci Ak Parti aday tanıtım toplantısında 17’si büyükşehir, 31’i il 48 belediye başkan adayı açıklandı.

BÜYÜKŞEHİR ADAYLARI BELİRLENDİ

AK Parti’nin daha önce duyurulan İstanbul ile birlikte Ankara ve İzmir büyükşehir adaylar da açıklandı. AK Parti’de daha önce Erdoğan tarafından açıklanan Murat Kurum İstanbul’dan adaylaşmıştı. Bu gün yapılan açıklamayla Turgut Altınok Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Aday, Hamza Dağ İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday oldu.

AK PARTİ 81 BÜYÜKŞEHİR VE İL BAŞKAN ADAYI: TAM LİSTE…

48 BÜYÜKŞEHİR VE İL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

ATO Kongre Merkezi’ndeki aday tanıtım toplantısındaki konuşmada İstanbul’da 7 Ocak’ta 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayı ismini paylaştıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 48 büyükşehir ve il belediye başkan adayını daha açıklayacaklarını söyledi.

TÜRKİYE YÜZYILI’NIN İLK MAHALLİ İDARELER SEÇİMİ

mayıs ayında Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerini Cumhur İttifakı’ndaki ortaklarıyla birlikte bu şekilde kazandıklarını söyleyen Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, “31 Mart’ta, ‘Türkiye Yüzyılı’nın ilk mahalli idareler seçiminde, belediyeleri yönetme sorumluluğunu yine biz üstleneceğiz.” dedi.

İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

Cumhur İttifakı’ndaki ortakları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adaylarını destekleyecekleri 7 il dışındaki tüm büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını ilan etmiş olacaklarını belirten Erdoğan, ilçe belediye başkan adaylarını Cumartesi günü açıklayacaklarını söyledi.

SEÇİM BEYANNAMESİ 30 OCAK’TA

Cumartesi günü ilçe başkan adaylarını açıklayacaklarını, 30 Ocak’ta da seçim beyannamesini milletin takdirine sunacaklarını kaydeden Erdoğan, “Önümüzdeki cumartesi gününden itibaren, İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını da yapacağız. Kimi şehirlere bizzat giderek, kimi şehirlerimizde ise genel başkan yardımcılarımızı göndererek, ilçe adaylarımızın tanıtımını da kısa sürede tamamlayacağız. Hedefimiz, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nda olan belediyeleri tekrar ezici oranlarla kazanma yanında, muhalefetin elindeki şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır.

AK PARTİ 81 BÜYÜKŞEHİR VE İL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: TAM LİSTE! TIKLAYINIZ!

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ