logo

AK Parti Ataşehir Adayı Mustafa Naim Yağcı Teşkilatla Buluştu

AK Parti Ataşehir Adayı Mustafa Naim Yağcı Teşkilatla Buluştu

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı İftar Programında AK Parti Ataşehir Adayı Av.Mustafa Naim Yağcı, 3 Kademe Teşkilat Mensupları İle Buluştu. 

Recep Kenan / itvhaber.com

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mustafa Naim Yağcı, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında 3 Kademe teşkilat mensupları ile buluştu.  

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mustafa Naim Yağcı, iftar buluşması ile ilgili, Ataşehir AK Parti Teşkilatımızın düzenlemiş olduğu iftar programında yol arkadaşlarımızla iftarımızı yaptık. İlçe Başkanımız Burak Çifci, SKM Başkanımız Serdar Orhan, Kadın Kolları Başkanımız Gülayşe Durak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Coşar, Belediye Meclis Üyeleri ve Adaylarımız, Mahalle Başkanlarımız ve bizimle olan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyor herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.” Dedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, yaptığı paylaşımda, “Bugün 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Skm Başkanımız, Kadın ve Gençlik Koll. Başkanlarımız, Mahalle Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz ve Meclis Üyesi Adaylarımız ile Ataşehir Belediye Başkan Adayımız @naimyagci_nın katılımlarıyla Teşkilat İftarımızı gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart’ta Seçimizi Kazanan Biz Olacağız!” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ