logo

Ak Parti Ataşehir Adayı Mustafa Naim Yağcı Yol Arkadaşlarıyla Buluştu

Ak Parti Ataşehir Adayı Mustafa Naim Yağcı Yol Arkadaşlarıyla Buluştu

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı, İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda birlikte yol yürüdüğü arkadaşları ile buluştu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, ilçe başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı teşkilat mensubu yol arkadaşları ile bir araya geldi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa, İlçe Başkanı Burak Çifçi ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı ile birlikte; İlçe SKM Başkanı Serdar Orhan, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetimi katıldı.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Naim Yağcı yaptığı açıklamada, “İlçe başkanlığım dönemimde birlikte yol yürüdüğüm, Ataşehir için birlikte ter akıttığımız, çok büyük emekleri olan İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Mahalle Başkanlarımızla kahvaltıda buluşarak güne harika bir başlangıç yaptık. Geçmişten bugüne ilçemize verdikleri değerli katkılar ve Ataşehirimizin geleceği için gösterecekleri çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Programı organize eden İlçe Başkanımız Burak Çifçi’ye, yine birlikte çalıştığımız İl Başkan Yardımcımız Mehmet Emin Özkaya ve Milletvekilimiz Şengül Karslı’ya katılımlarıyla gösterdikleri vefa dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ