logo

Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları’nda Nöbet Değişimi

Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları’nda Nöbet Değişimi

Neslihan Yurtdagül 6 yıldır aralıksız olarak görev yaptığı Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini Genel Merkez Kadın Kolları tarafından atanan Gülayşe Durak’a devretti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları, yapılan istişareler sonucu, Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığına Gülayşe Durak’ın atandığı açıkladı.

BU BİR VEDA DEĞİLDİR, KİŞİLER GEÇİCİ DAVAMIZ BAKİDİR

“Bu bir veda değildir, kişiler geçici davamız bakidir. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Sözleri ile 6 yıldır aralıksız olarak görev yaptığı Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nı ataması yapılan Gülayşe Durak’a devreden Neslihan Yurtdagül, birlikte görev yaptığı kadın kolları ve ilçe yöneticileri ile üst yönetimine teşekkür ederek; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk kadınının siyaset sahnesinde yer açtığı kadın kolları teşkilatımızla başlayan mücadelemizi çeşitli kademelerinde 2011 yılından itibaren görev alarak kesintisiz devam ettik.” Dedi.

VERİLEN MİSYONU HAKKIYLA YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIK

“Bugün itibari ile Aralık 2014 yılından itibaren Ataşehir kadın kolları başkanı olarak atandığım 6 yıldır sürdürdüğüm görevimden ayrılmış bulunmaktayım.”  İfadesi ile görevi bıraktığına işaret eden Yurtdagül, açıklamasında, “AK Kadınlarımızla birlikte gece gündüz demeden bizlere verilen misyonu hakkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bu süreçte kol kola çalıştığımız Kadın kolları Mahalle başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

İSTANBUL’DA İLÇE KADIN KOLLARI ATAMASI

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından;  Arnavutköy, Ataşehir, Bakırköy, Büyükçekmece, Esenler, Esenyurt, Kağıthane, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla ve Zeytinburnu İlçeleri kadın kolları başkanlıklarına atamalarını gerçekleştirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ