logo

Ak Parti Ataşehir’de Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvurusu Sürüyor

Ak Parti Ataşehir’de Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvurusu Sürüyor

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin takvim doğrultusunda, Ataşehir Belediye Meclis üyeliği aday adaylık başvurularını almaya devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

3 Aralık 2018 Pazartesi akşama sona ermesi beklenen Ak Prti Ataşehir İlçe Başkanlığı,  Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvuru süresi, 7 Aralık Cuma akşamına kadar uzatıldı.

Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com okurlarına açıklama yapan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, başvuru için son gün olarak açıklanan 3 Aralık 2018 Pazartesi’nin ertelendiğini, başvuru süresinin 7 Aralık 2019 Cuma akşamına kadar uzatıldığını kaydetti.

Şu ana kadar Ak Parti’den Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvuru sayısının 120’yi aştığını, sürenin sona ereceği 7 Aralık 2018 Cuma akşamına kadar bu sayının 150’yi bulmasının beklendiğini ifade etti.

4 Aralık 2018 Salı günü günü baş vuran yönetim kurulu üyelerinden F.Zafer DÜŞGÜN, Bayram VAROL ve Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül’ün de aralarında yer aldığı çok sayıda Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvurusu gerçekleşti.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, son başvurular ile ilgili yaptığı açıklamada; “İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizden Meclis Üyesi A.Adaylığına başvuran F.Zafer DÜŞGÜN, Bayram VAROL, Veysel ERDEM,  Nida KÖSE ve Kadın Kolları Başkanımız Neslihan YURDAGÜL’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ