logo

Ak Parti Çankırı İl Kadın Kolları Başkanı Yıldırım İstifa Etti

Ak Parti Çankırı İl Kadın Kolları Başkanı Yıldırım İstifa Etti

Ak Parti Çankırı İl Kadın Kolları Başkanı Yıldırım İstifa Etti

Ak Parti Çankırı İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım İstifa Etti
Hacer Rukiye Yıldırım Yaptığı Açıklamada;

16 Nisan 2015 yılından bu yana devam ettirdiğim ,hizmet etmekten onur duyduğum Ak Parti Çankırı İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden tamamen kendi isteğimle bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.

Görevli olduğum zaman zarfında her zaman yanımda olan, bana güç ve destek veren en kötü günümde yanımda olan kıymetli eşime ve dünya cennetim çocuklarıma ve aileme de burdan teşekkürü bir borç bilirim.

Aynı zamanda desteğini ve ilgisini eksik etmeyen her sıkıntımızda varlığıyla güç veren Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanım Değerli Büyüğüm Sayın Lütfiye Selva Çam Hanımefendi ye,Kıymetli Myk ve Mkyk Üyelerimize teşekkür ediyorum.

Yine her ne olursa olsun gece-gündüz kar-kış demeden iyi günde kötü günde omuz omuza birlikte çalıştığım fedakar çalışkan ve davanın dimdik savunucusu İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerime,Çok Kıymetli İlçe-Belde Kadın Kolları Başkanlarım ve Yönetimlerine ,İl Başkanımıza ,Milletvekillerimize ,Çok Değerli Gençlik Kolları Başkanım ve Teşkilatına,Merkez İlçe Teşkilatımıza ve evinin kapılarını bizlere açan Çankırı Halkına ve Partimizin her kademesinde görev alan tüm teşkilat mensuplarına destekleri için teşekkürlerimi iletiyor ve haklarını helal etmelerini istiyorum.

Ekibimle büyük emek verdiğim, Ak Partili olmaktan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma ekibi olmaktan onur ve gurur duyduğum bu hak davanın halen en büyük savunucusu ve destekçisi olduğumu iletiyor,herkesi Allah ‘a emanet ediyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ