logo

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN DR.ARIKAN’A BÜYÜK İLGİ

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN DR.ARIKAN’A BÜYÜK İLGİ

osmanAK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı Uzm. Dr.Osman Arıkan İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıldönümü nedeniyle AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları’nın programına katıldı.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıldönümü nedeniyle AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları’nın hazırladığı Mehmet Akif Ersoy’u anma programına katılan AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı Uzm. Dr.Osman Arıkan ‘a AK Parti teşkilatları ve basın büyük ilgi gösterdi. Ataşehirlilerin çok değer verdiği ve siyasete girdiği günden beri büyük destek gören Arıkan, toplantılarda diğer aday adaylarından farklı bir şekilde ilgi ve teveccüh görüyor.

13 yıldan beri bölgeye hizmet veren, akademik ve bilimsel yönüyle de takdir gören Arıkan ve ortağı olduğu Avicenna Hastanesi bölgede adeta sağlık alanında güvenilir marka oldular.

Program çıkışında bu büyük ilgi ve sevginin sebebini sorduğumuz Dr. Arıkan;”Şahsen yıllarca özveriyle, dürüstçe gecemizi gündüzümüze katarak Ataşehir’e, İstanbul’la ve hatta il ve yurtdışı hastalarımıza vermiş olduğumuz hizmetlerin karşılığını görüyoruz. Bu prensipli ve özverili çalışmalar bir gün siyasette bize avantaj sağlasın diye hiçbir zaman düşünmedik.

Ancak gördüğünüz gibi dostlarımızın, teşkilatlarımızın ve halkımızın gösterdiği sevgi ve ilgi yıllara dayalı bir birikim​​in sonucudur. Bundan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum’’ dedi.

Ayrıca 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ettiğimiz Dr.Arıkan’ın Tıp Bayramı ile ilgili şunları söyledi: “Dünyanın en kutsal mesleklerinden birini belki de en kutsalını yapıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Yüce Rabbim’e böylesine kutsal bir mesleği yapma imkanını nasip ettiği için şükrediyorum.

Yağmur, kar, kış bayram, tatil demeden karşılık beklemeden özveriyle çalışan, hakları ödenemez  şöyleki; tanımadığı bir İnsanı yaşatabilmek için uyumadan, dinlenmeden sabahlayan, saatlerce ameliyatlarda ter döken meslektaşlarımın ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını tebrik ediyor, Bir klinisyen hekim olanak Türk tıp sektörünün son yıllarda kaydettiği başarılardan dolayı gurur duyuyorum. kıymetli dostlarıma, meslektaşlarıma, vatandaşlarımıza ve hastalarımıza sağlık ve huzurlu günler diliyorum.’’

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ