logo

Ak Partili Kadınlar Çankırı’da Hacer Rukiye Yıldırım’la Devam

Ak Partili Kadınlar Çankırı’da Hacer Rukiye Yıldırım’la Devam

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın katılımıyla gerçekleştirilen Ak Parti Çankırı İl Kadın Kolları 5.Olağan Kongresinde, mevcut başkan Hacer Rukiye Yıldırım’ın devam kararı çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın katılımı ile gerçekleştirilen Çankırı İl Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulunda Çankırı İl Kadın Kolları Başkanlığına yeniden Hacer Rukiye Yıldırım seçildi.

Ak Parti Çankırı İl Kadın Kolları 5.Olağan Kongresi Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ankara Milletvekili Sayın Lütfiye Selva Çam ile birlikte Ak Parti Çankırı milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammed Emin Akbaşoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti MKYK Asil Üyesi Çiğdem Koncagül, ilçe belediye başkanları ve İstanbul Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın da aralarında olduğu ilçe başkanları ile teşkilat mensupları ve partililerin katılımı ile gerçekleştirildi.

ÇANKIRI’DAKİ BAŞARIDA KADIN KOLLARININ EMEĞİ ÇOK BÜYÜK

Ak Parti’nin Çankırı’daki başarısında Hacer Rukiye Yıldırım başkanlığındaki Ak Parti Çankırı Kadın Kollarının çok büyük emeği olduğuna işaret eden Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, “Bu başarıda ve seçimleri kazanmamızdaki önemli gücümüzün olduğunu ifade etmek isterim. Cumhurbaşkanımız kadınları siyasetin öznesi olarak görüyor. ‘Eğer kadınların sorunlarını çözmezsek dünyanın sorunlarını çözemeyiz’ diyen bir genel başkana sahibiz. Bu yolda 4,5 milyon kadın üyesiyle nitelik ve nicelik bakımından dünyada bir numaradır. Dolayısıyla sesimizin gür çıktığı bir partide itibarlı ve temiz siyaset yapıyoruz.” diye konuştu.

TEŞKİLAT ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

16 Nisan 2015 tarihinde onurla devraldığı Ak Parti Çankırı Kadın Kolları İl Başkanlığı bayrağını 3 yıl sonunda azimle, kararlılıkla, gayretli çalışmalarla tamamladıklarını kaydeden Ak Parti Çankırı Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Yeni döneme Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam Hanımefendinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz kongremizle “Haydi Bismillah “ dedik. Kongremizde bizi yalnız bırakmayan ilden, ilçelerden, beldelerden katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Üç yıl boyunca birlikte yol yürüdüğüm çok kıymetli teşkilat arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev alan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ