logo

AK PARTİLİ KADINLARDAN KIZILAY’A ZİYARET

AK PARTİLİ KADINLARDAN KIZILAY’A ZİYARET

ak_parti_kizilayAk Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve yöneticileri Kızılay Haftası sebebi ile Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Rahman Baki’yi ziyaret etti.

Kızılay Haftası sebebi ile Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve Başkan yardımcısı Serpil Tore  Ataşehir Kızılay Şube  Başkanı Rahman Baki ve Başkan Vekili Halil İbrahim Duman’ ı makamların da ziyaret ettiler.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yurtdagül, yaptığı aqçıklamada; “Gerçekten en büyük yardım kurumumuz olan Kızılay, savaşta, barışta, doğal afetlerde halkının ve tüm insanlığın kara gününde yanında  ve halkın yaralarını , dayanışma içinde saran mazlumların sesi ve umut ışığı olmaktadır. Yardımın insancıl yanı, birlik beraberlik duygularının bir kere daha farkına varılarak barış içinde yaşamamıza katkıda bulunulması amacı ile her yıl 29 Ekim-4 Kasım arası Kızılay Haftasını kutluyor ve onu güçlendirmek, Türkiye’nin yardımsever elini samimiyetini her yere ulaştırmak için destekliyor ve çalışıyoruz. Kızılay Derneği’ni güçlendirmek, insanlığa hizmettir. Ona yardım etmek insanların mutlu yaşamasına yardımda bulunmaktır.Bu yardımlaşma al bayrağın dalgalanışı, yardımlaşmanın, dostlukların şahlanışıdır.” dedi.

Ataşehir Kızılay  Şube Başkanı Rahman Baki “Ak Parti ilçe kadın kolları başkanına ziyareti için teşekkür ederiz. Maddi ve manevi destekleri ile Ataşehir de daha iyi projelere imza atıp, çalışmalarımızı güçlendirmeliyiz”  dedi.

ak_parti_kizilay_1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ